Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Απεβίωσε ο Ιωάννης Ζαραλίδης στο Λόουελ Μασαχουσέτης


«Εθνικός Κήρυξ»


Ο αείμνηστος Ιωάννης Ζαραλίδης καθισμένος στο γραφείο του την εποχή που είχε το συνεργείο αυτοκινήτων J & R Foreign Cars στο Λόουελ της Μασαχουσέτης. Φωτογραφία Αρχείο "Ε.Κ."/Θεόδωρος Καλμούκος
ΛΟΟΥΕΛ. ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ. Κηδεύεται τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ., από τον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του Λόουελ Μασαχουσέτης, ο Ιωάννης Ζαραλίδης, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών έπειτα από σύντομη ασθένεια.
Ο αείμνηστος καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε με υποτροφία στην Σχολή «Ευκλείδη» εργοδηγός μηχανολόγος και ερχόμενος στις Ηνωμένες Πολιτείες εργάσθηκε στην αρχή στις εταιρείες «Porsche», «Audi», «Fiat» στην πόλη Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ, στη συνέχεια για λίγο καιρό στην εταιρεία «Atamian» και κατόπιν άνοιξε δική του επιχείρηση επισκευής οχημάτων το J & R Foreign Cars στο Λόουελ, το οποίο και διατήρησε επί 25 και πλέον έτη. Ανήκε επί σειρά ετών στην κοινότητα Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του Λόουελ στην οποία διετέλεσε πρόεδρος και μέλος του κοινοτικού συμβουλίου της μεταξύ των ετών 2001 μέχρι το 2004. Ηταν πρόεδρος του Μακεδονικού Συλλόγου «Αιμιλιανός & Θεοδώρα» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας. Επίσης, είχε διατελέσει και κυβερνήτης Νέας Αγγλίας της Παμμακεδονικής Ενωσης Αμερικής.
Καταλείπει την σύζυγο Δάφνη επί 44 έτη, την θυγατέρα του Θέα, τον σύζυγό της Βαλάντη Παπαγεωργίου, τον γιο του Γεώργιο Ζαραλίδη, τα εγγόνια του Θάνο και Γιάννη και τα αδέρφια του Βασίλη, Δημήτρη και Κούλα Καρανάτσι.
Η σορός του αείμνηστου Γιάννη Ζαραλίδη τέθηκε κοινό προσκύνημα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 από τις 2:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ. στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Λόουελ. Αντί για άνθη όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του μπορούν να στείλουν χρηματικές δωρεές στο Ioannis «John» Zaralidis Memorial Scholarship Fund, c/o Transfiguration Greek Orthodox Philoptochos Society, 25 Father John Sarantos Way, Lowell, MA 01854.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου