Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

Απεβίωσε ο Ιωάννης Ζαραλίδης στο Λόουελ Μασαχουσέτης


«Εθνικός Κήρυξ»


Ο αείμνηστος Ιωάννης Ζαραλίδης καθισμένος στο γραφείο του την εποχή που είχε το συνεργείο αυτοκινήτων J & R Foreign Cars στο Λόουελ της Μασαχουσέτης. Φωτογραφία Αρχείο "Ε.Κ."/Θεόδωρος Καλμούκος
ΛΟΟΥΕΛ. ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ. Κηδεύεται τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ., από τον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του Λόουελ Μασαχουσέτης, ο Ιωάννης Ζαραλίδης, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών έπειτα από σύντομη ασθένεια.
Ο αείμνηστος καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε με υποτροφία στην Σχολή «Ευκλείδη» εργοδηγός μηχανολόγος και ερχόμενος στις Ηνωμένες Πολιτείες εργάσθηκε στην αρχή στις εταιρείες «Porsche», «Audi», «Fiat» στην πόλη Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ, στη συνέχεια για λίγο καιρό στην εταιρεία «Atamian» και κατόπιν άνοιξε δική του επιχείρηση επισκευής οχημάτων το J & R Foreign Cars στο Λόουελ, το οποίο και διατήρησε επί 25 και πλέον έτη. Ανήκε επί σειρά ετών στην κοινότητα Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του Λόουελ στην οποία διετέλεσε πρόεδρος και μέλος του κοινοτικού συμβουλίου της μεταξύ των ετών 2001 μέχρι το 2004. Ηταν πρόεδρος του Μακεδονικού Συλλόγου «Αιμιλιανός & Θεοδώρα» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας. Επίσης, είχε διατελέσει και κυβερνήτης Νέας Αγγλίας της Παμμακεδονικής Ενωσης Αμερικής.
Καταλείπει την σύζυγο Δάφνη επί 44 έτη, την θυγατέρα του Θέα, τον σύζυγό της Βαλάντη Παπαγεωργίου, τον γιο του Γεώργιο Ζαραλίδη, τα εγγόνια του Θάνο και Γιάννη και τα αδέρφια του Βασίλη, Δημήτρη και Κούλα Καρανάτσι.
Η σορός του αείμνηστου Γιάννη Ζαραλίδη τέθηκε κοινό προσκύνημα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 από τις 2:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ. στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Λόουελ. Αντί για άνθη όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του μπορούν να στείλουν χρηματικές δωρεές στο Ioannis «John» Zaralidis Memorial Scholarship Fund, c/o Transfiguration Greek Orthodox Philoptochos Society, 25 Father John Sarantos Way, Lowell, MA 01854.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου