Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019

Η Βουλή ψήφισε την παραπομπή του Προέδρου Τράμπ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19, 19


O πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Τέξας. (AP/Patrick Semansky)
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε την παραπομπή του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη βάσει δύο κατηγοριών: Κατάχρηση εξουσίας και παρακώλυση καλής λειτουργίας του Κογκρέσου. Ο κ. Τραμπ καθίσταται ο  τρίτος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας, που παραπέμπεται σε δίκη στη Γερουσία.
Όπως ήταν αναμενόμενο η Βουλή των Αντιπρόσωπων στην οποία διαθέτει την πλειοψηφία το κόμμα των Δημοκρατικών, ανήγγειλε την έγκριση των προαναφερθέντων κατηγοριών. Στο άρθρο 1 (κατάχρηση εξουσίας) όλα τα μέλη των Ρεπουμπλικανών ψήφισαν κατά. Από πλευράς Δημοκρατικών 230 ψήφισαν «ναι», δύο ε «όχι», ένας ψήφισε «παρών», ενώ «ναι» ψήφισε και ένας ανεξάρτητος βουλευτής.
Η πρόεδρος της Βουλής Νάνσυ Πελόσι.  Από ότι φαίνεται εάν επανεκλεγή ο Τραμπ θα το "ωφείλει" στην κ. Πελόσι


Γιατί το λέω αυτό;  Γιατί η κ. Πελόσι στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στον Τραμπ, και γιατί απειλεί ότι δεν θα στείλει την απόφαση στη Γερουσία!
Σύμφωνα με τους κανονισμούς για να παραπεμφθεί σε δίκη, χρειαζόταν η πλειοψηφία 218 ψήφων, κάτι που οι Δημοκρατικοί πέτυχαν και στις δύο κατηγορίες. Από την πλευρά του ο κ. Τράμπ δήλωσε ότι δεν έχει κάνει τίποτε κακό. Η δίκη στη Γερουσία αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή τον Ιανουάριο, αλλά σύμφωνα με τις προβλέψεις δεν θα πάει πουθενά το θέμα καθότι την Γερουσία την ελέγχουν οι ρεπουμπλικάνοι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου