Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη Μ. Σχοινά στην Αγκυρα για το μεταναστευτικό - Εγινε δεκτός από τον πρόεδρο Ερντογάν


Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2019

Στην Αγκυρα μετέβησαν ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς και η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Ιλβα Γιοχάνσον, με επίκεντρο τη συνεργασία για τη μετανάστευση.
Ο αντιπρόεδρος και η επίτροπος έγιναν δεκτοί από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι, τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και τον πρόεδρο της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Μουσταφά Σεντόπ.

President @RTErdogan received Vice President of the European Commission @MargSchinas and Commissioner @YlvaJohansson at the Presidential Complex.


Προβολή εικόνας στο Twitter

Μετά τις συναντήσεις αυτές, ο αντιπρόεδρος κ. Σχοινάς και η επίτροπος κ. Γιοχάνσον επισκέφτηκαν τη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση, για να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της απόπειρας πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου