Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019

Χιόνια στη Βοστώνη

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για worcester snowΑπό αργά το απόγευμα της Κυριακής χιονοθύελλα κτυπάει την περιοχή της Βοστώνης και γενικά την Κεντρική  Νέα Αγγλία.  

Στην πόλη του Worcester και στην γύρο περιοχή το χιόνι θα ξεπεράσει τους 35 πόντους ενώ βόρεια της Βοστώνης το ύψους του χιονιού θα φτάσει τους 25 πόντους.


Να σημειωθεί τα σχολεία και πολλές υπηρεσίες αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον την Δευτέρα.

Στο αεροδρόμιο της Βοστώνης (Logan Airport) 700 πτήσεις θα έχουν καθυστέρηση.  
Οι περισσότεροι κάτοικοι παρέμειναν στα σπίτια τους χθες το βράδυ γιατί οι δρόμοι ήταν ολισθηροί.  Περίπου 3,900 ειδικά οχήματα έχουν αναλάβει υπηρεσία και καθαρίζουν τους δρόμους.
Tο χιόνι θα σταματήσει την Τρίτη το πρωί.

Προσοχή στην οδήγηση αλλά και στο περπάτημα.  

Καλό Χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου