Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019

Χιόνια στη Βοστώνη

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για worcester snowΑπό αργά το απόγευμα της Κυριακής χιονοθύελλα κτυπάει την περιοχή της Βοστώνης και γενικά την Κεντρική  Νέα Αγγλία.  

Στην πόλη του Worcester και στην γύρο περιοχή το χιόνι θα ξεπεράσει τους 35 πόντους ενώ βόρεια της Βοστώνης το ύψους του χιονιού θα φτάσει τους 25 πόντους.


Να σημειωθεί τα σχολεία και πολλές υπηρεσίες αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον την Δευτέρα.

Στο αεροδρόμιο της Βοστώνης (Logan Airport) 700 πτήσεις θα έχουν καθυστέρηση.  
Οι περισσότεροι κάτοικοι παρέμειναν στα σπίτια τους χθες το βράδυ γιατί οι δρόμοι ήταν ολισθηροί.  Περίπου 3,900 ειδικά οχήματα έχουν αναλάβει υπηρεσία και καθαρίζουν τους δρόμους.
Tο χιόνι θα σταματήσει την Τρίτη το πρωί.

Προσοχή στην οδήγηση αλλά και στο περπάτημα.  

Καλό Χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου