Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Θρασύτατο διάβημα της Τουρκίας στο Βέλγιο για πτήσεις αεροσκαφών πάνω από ελληνικά νησιά


Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, 2019

Σε διάβημα προς τις βελγικές αρχές για πτήσεις αεροσκαφών πάνω από… ελληνικά νησιά φέρεται να προχώρησε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, ενδεικτικό το προθέσεών της να αμφισβητεί και εναέριο χώρο πέρα από τις προκλήσεις στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βελγικά και ελληνικά αεροσκάφη, στο πλαίσιο κοινής εκπαιδευτικής πτήσης, πέταξαν στον εναέριο χώρο του Αιγαίου – και συγκεκριμένα πάνω από τα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Φαρμακονήσι, Κάλυμνο και Κω.
Ωστόσο, η τουρκική αντίδραση ήταν έντονη, με την Άγκυρα να προχωρά σε διάβημα προς τη βελγική κυβέρνηση.
Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του Alpha, η γειτονική χώρα, στο επίμαχο διάβημα, ισχυρίστηκε ότι τα βελγικά αεροσκάφη δεν θα έπρεπε να πετούν πάνω από τα συγκεκριμένα νησιά, καθώς η περιοχή δεν είναι ελληνικής κυριαρχίας και θεωρείται αποστρατιωτικοποιημένη.
«Ακόμη κι αν πετούν, θα πρέπει να ζητούν την άδεια της Άγκυρας» φέρεται να αναγράφεται στο τουρκικό διάβημα.
Από την πλευρά τους, οι Βέλγοι απάντησαν ότι οι πτήσεις των βελγικών αεροσκαφών έγιναν εντός του FIR Αθηνών και της ελληνικής επικράτειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου