Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019

«Νέος προπονητής της Βοσνίας ο Μπάγεβιτς»

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου, 2019

Όπως όλα δείχνουν ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ αναμένεται να είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας.

«Νέος προπονητής της Βοσνίας ο Μπάγεβιτς» | tovima.gr
Την επιστροφή του στους πάγκους αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφορούν στην Βοσνία.
Μάλιστα τις τελευταίες ώρες ακούγεται όλο και περισσότερο το όνομα του πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ αναφορικά με τον πάγκο της εθνικής ομάδα της χώρας.
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Σάφετ Σούσιτς, ο οποίος ήταν επίσης ανάμεσα στα ονόματα που… έπαιξαν για την ίδια θέση, ο Μπάγεβιτς αναμένεται να είναι ο εκλεκτός, με την τελική απόφαση της ομοσπονδίας να είναι προγραμματισμένη για την 12 Δεκεμβρίου.
«Δεν υπήρχε σοβαρή επικοινωνία για να αναλάβω την εθνική Βοσνίας. Πιστεύω πως ήδη βρήκε την λύση η ομοσπονδία.
Βλέπω πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός» ανέφερε ο Σούσιτς σχετικά με την υπόθεση του προπονητή της Βοσνίας, εμπλέκοντας τον πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ για την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου