Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

Αιφνίδιος θάνατος Θεόδωρου Κασσέρη από το Sudbury, MA. Είχε γεννηθεί στα Φιλιατρά, Μεσσηνίας.


Theodore KasserisΑπεβίωσε το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου ξαφνικά στο σπίτι του.
Άφησε πίσω την απαριγόρητη σύζυγο Άννα Κασσέρη το γένος Απέσσος και τα παιδιά τους Αναστασία σύζυγός αυτής Αλέξανδρος Μαριώλης, Μιχάλη Κασσέρη, σύζυγος αυτού Άννα, και Μαρία Κασσέρη.  

Ήταν αδελφός των, Γεωργία, Ιωάννας, Ιφιγένειας, Αγγελικής και των θανούντων Μιχάλη και Νίκου Κασσέρη.  Επίσης ήταν παππούς των Ιωάννη και Θεόδωρου Μαριώλη.

Η σορός του αειμνήστου θα τεθεί σε κοινό προσκύνημα την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου, 2019 από τις 5:00μμ έως στις 8:00μμ στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, 25 Bigelow Ave., Watertown, MA.  Την επομένη, Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου στις 11:00πμ θα γίνει η εξόδιος ακολουθία και ταφή από το ναό των Ταξιαρχών.

Δωρεές στη μνήμη του μπορείται να κάνετε στον ιερό ναό των Ταξιαρχών Greek Orthodox Church Taxiarchae, 25 Bigelow Ave, Watertown, MA 02472


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου