Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019

Ομογενής τηλεπαρουσιάστρια μαγειρεύει για παίκτη του NFL

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, 2019

Image result for Maria Stephanos


ΒΟΣΤΩΝΗ. Πέραν της δουλειάς της ως τηλεπαρουσιάστρια του «WCVB-TV», θυγατρική του «ABC», η Μαρία Στεφάνου μαγειρεύει και αυθεντικό ελληνικό φαγητό.
Ετσι, στις 21 Οκτωβρίου πήρε συνέντευξη από τον παίκτη των New England Patriots, τον Κάιλ Βαν Νόι (Kyle Van Noy) και του προσέφερε ελληνική τυρόπιτα και μπακλαβά.
«Ξέρεις τι έκανα χτες βράδυ μετά την παρουσίαση των ειδήσεων; Μαγείρεψα ελληνικό φαγητό. Σου αρέσει το ελληνικό φαγητό;», ρώτησε η κ. Στεφάνου τον Βαν Νόι.
«Μου αρέσει το οτιδήποτε», απάντησε ο διάσημος αθλητής, ο οποίος αφού δοκίμασε την τυρόπιτα, είπε: «Είναι πραγματικά πολύ καλή».
Επειτα, αφού απάντησε σε μερικές ερωτήσεις των τηλεθεατών απόλαυσε και τον μπακλαβά. «Το μέλι πάνω σε αυτό είναι υπέροχο», είπε.
«Και υπάρχει και μία πινελιά λεμονιού, μπορείς να τη γευτείς», του είπε η κ. Στεφάνου για να πάρει την θετική απάντηση του Βαν Νόι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου