Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ομογενής τηλεπαρουσιάστρια μαγειρεύει για παίκτη του NFL

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, 2019

Image result for Maria Stephanos






ΒΟΣΤΩΝΗ. Πέραν της δουλειάς της ως τηλεπαρουσιάστρια του «WCVB-TV», θυγατρική του «ABC», η Μαρία Στεφάνου μαγειρεύει και αυθεντικό ελληνικό φαγητό.
Ετσι, στις 21 Οκτωβρίου πήρε συνέντευξη από τον παίκτη των New England Patriots, τον Κάιλ Βαν Νόι (Kyle Van Noy) και του προσέφερε ελληνική τυρόπιτα και μπακλαβά.
«Ξέρεις τι έκανα χτες βράδυ μετά την παρουσίαση των ειδήσεων; Μαγείρεψα ελληνικό φαγητό. Σου αρέσει το ελληνικό φαγητό;», ρώτησε η κ. Στεφάνου τον Βαν Νόι.
«Μου αρέσει το οτιδήποτε», απάντησε ο διάσημος αθλητής, ο οποίος αφού δοκίμασε την τυρόπιτα, είπε: «Είναι πραγματικά πολύ καλή».
Επειτα, αφού απάντησε σε μερικές ερωτήσεις των τηλεθεατών απόλαυσε και τον μπακλαβά. «Το μέλι πάνω σε αυτό είναι υπέροχο», είπε.
«Και υπάρχει και μία πινελιά λεμονιού, μπορείς να τη γευτείς», του είπε η κ. Στεφάνου για να πάρει την θετική απάντηση του Βαν Νόι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου