Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

Επανεξελέγη ο Δήμαρχος Βασίλειος Σαμαράς στο Lowell, MassachusettsΟ William BillSamaras επανεξελέγη στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μετά από σκληρή προεκλογική μάχη εκλέγονται η πρώτοι 9 από τους 18 υποψήφιους.  Χαρακτηριστικό είναι οι θέσεις 7, 8, 9, 10 η διαφορά των ψήφων είναι μόλις 30, ενώ η θέση 7 έχει 2 ψήφους από την 8η θέση και η θέση 9 έχει διαφορά 5 ψήφους.

Η πρώην Δήμαρχος κ. Rita Mercier εξελέγη πρώτη σε ψήφους από τους 18 υποψηφίους.  Να αναφέρουμε ότι η κ Mercier υποστηρίζει τις εκδηλώσεις του Ελληνισμού της πόλης και είναι παρούσα σε Ελληνικές εκδηλώσεις ενώ έχει παρελάσει στην Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης με την Κοινότητα της Αγίας Τριάδας και το Ημερήσιο  Δημοτικό Σχολείο του Lowell.

Ο φιλέλληνας κ. Chachary Chau που είναι κτηματομεσίτης στην Bill Kafkas Real Estate εξελέγη για πρώτη φορά και μάλιστα 5ος. 

Χαμός έγινε για τις θέσεις 7, 8, 9 και 10 όπου κάθε φορά που η αίθουσα τύπου ανακοίνωνε τα αποτελέσματα από κάθε ένα των εκλογικών τμημάτων η σειρά άλλαζε.  Και ενώ τελικά τα αποτελέσματα στην αίθουσα τύπου ανακοινώθηκαν ήρθε μήνυμα από το Δημαρχείο όπου βρέθηκε λάθος 150 ψήφων με αποτέλεσμα ο κ. Belanger ενώ αρχικά τα αποτελέσματα τον είχαν ότι εξελέγη 7ος τελικά έμεινε εκτός δημοτικού συμβουλίου αφού τελικά βγήκε 10ος!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα γίνει πάλι επανακαταμέτριση των ψήφων για τις θέσεις 7-10.
paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου