Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Επανεξελέγη ο Δήμαρχος Βασίλειος Σαμαράς στο Lowell, Massachusetts



Ο William BillSamaras επανεξελέγη στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μετά από σκληρή προεκλογική μάχη εκλέγονται η πρώτοι 9 από τους 18 υποψήφιους.  Χαρακτηριστικό είναι οι θέσεις 7, 8, 9, 10 η διαφορά των ψήφων είναι μόλις 30, ενώ η θέση 7 έχει 2 ψήφους από την 8η θέση και η θέση 9 έχει διαφορά 5 ψήφους.

Η πρώην Δήμαρχος κ. Rita Mercier εξελέγη πρώτη σε ψήφους από τους 18 υποψηφίους.  Να αναφέρουμε ότι η κ Mercier υποστηρίζει τις εκδηλώσεις του Ελληνισμού της πόλης και είναι παρούσα σε Ελληνικές εκδηλώσεις ενώ έχει παρελάσει στην Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης με την Κοινότητα της Αγίας Τριάδας και το Ημερήσιο  Δημοτικό Σχολείο του Lowell.

Ο φιλέλληνας κ. Chachary Chau που είναι κτηματομεσίτης στην Bill Kafkas Real Estate εξελέγη για πρώτη φορά και μάλιστα 5ος. 

Χαμός έγινε για τις θέσεις 7, 8, 9 και 10 όπου κάθε φορά που η αίθουσα τύπου ανακοίνωνε τα αποτελέσματα από κάθε ένα των εκλογικών τμημάτων η σειρά άλλαζε.  Και ενώ τελικά τα αποτελέσματα στην αίθουσα τύπου ανακοινώθηκαν ήρθε μήνυμα από το Δημαρχείο όπου βρέθηκε λάθος 150 ψήφων με αποτέλεσμα ο κ. Belanger ενώ αρχικά τα αποτελέσματα τον είχαν ότι εξελέγη 7ος τελικά έμεινε εκτός δημοτικού συμβουλίου αφού τελικά βγήκε 10ος!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα γίνει πάλι επανακαταμέτριση των ψήφων για τις θέσεις 7-10.
paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου