Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

Επανεξελέγη ο Δήμαρχος Βασίλειος Σαμαράς στο Lowell, MassachusettsΟ William BillSamaras επανεξελέγη στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μετά από σκληρή προεκλογική μάχη εκλέγονται η πρώτοι 9 από τους 18 υποψήφιους.  Χαρακτηριστικό είναι οι θέσεις 7, 8, 9, 10 η διαφορά των ψήφων είναι μόλις 30, ενώ η θέση 7 έχει 2 ψήφους από την 8η θέση και η θέση 9 έχει διαφορά 5 ψήφους.

Η πρώην Δήμαρχος κ. Rita Mercier εξελέγη πρώτη σε ψήφους από τους 18 υποψηφίους.  Να αναφέρουμε ότι η κ Mercier υποστηρίζει τις εκδηλώσεις του Ελληνισμού της πόλης και είναι παρούσα σε Ελληνικές εκδηλώσεις ενώ έχει παρελάσει στην Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης με την Κοινότητα της Αγίας Τριάδας και το Ημερήσιο  Δημοτικό Σχολείο του Lowell.

Ο φιλέλληνας κ. Chachary Chau που είναι κτηματομεσίτης στην Bill Kafkas Real Estate εξελέγη για πρώτη φορά και μάλιστα 5ος. 

Χαμός έγινε για τις θέσεις 7, 8, 9 και 10 όπου κάθε φορά που η αίθουσα τύπου ανακοίνωνε τα αποτελέσματα από κάθε ένα των εκλογικών τμημάτων η σειρά άλλαζε.  Και ενώ τελικά τα αποτελέσματα στην αίθουσα τύπου ανακοινώθηκαν ήρθε μήνυμα από το Δημαρχείο όπου βρέθηκε λάθος 150 ψήφων με αποτέλεσμα ο κ. Belanger ενώ αρχικά τα αποτελέσματα τον είχαν ότι εξελέγη 7ος τελικά έμεινε εκτός δημοτικού συμβουλίου αφού τελικά βγήκε 10ος!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα γίνει πάλι επανακαταμέτριση των ψήφων για τις θέσεις 7-10.
paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου