Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Δολοφονημένος βρέθηκε οδηγός διανομής ομογενειακής εταιρείας οπωροκηπευτικών





Το φορτηγό της εταιρείας «Katsiroubas Brothers» μέσα στο οποίο βρέθηκε πυροβολημένος ο οδηγός στην πολιτεία του Βερμόντ. Φωτογραφία: Vermont State Police.

ΜΠΑΡΤΟΝΣΒΙΛ. ΒΕΡΜΟΝΤ. Οδηγός διανομής οπωροκηπευτικών προϊόντων της ομογενειακής εταιρείας Katsiroubas Brothres με έδρα το προάστιο Hyde Park της Βοστώνης, ονόματι Ρομπέρτο Φονσέκα-Ριβέρα 44 ετών, βρέθηκε πυροβολημένος στη θέση του οδηγού του φορτηγού πάνω στον αυτοκινητόδρομο 103 πλησίον της πόλης Rutland του Βερμόντ, όπου είχε πάει να κάνει διανομή σε εστιατόρια και σούπερ μάρκετ.
Η αστυνομία σε ανακοινωθέν της είπε ότι «πέθανε από πυροβολισμούς» και ότι «η δολοφονία του φαίνεται πως είναι ύποπτη». Εν τω μεταξύ οι Αρχές έχουν ορίσει αυτοψία στη σορό του η οποία αναμενόταν να γίνει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στην πόλη Μπέρλιγκτον του Βερμόντ. Τονίζεται ότι οι υπεύθυνοι της εταιρείας Katsiroubas Brothres συνεργάζονται με τις Αρχές, όπως έγραψε η εφημερίδα Boston Globe.
Το συμβάν έγινε την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου το απόγευμα αλλά δημοσιοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, καθώς η εταιρεία Katsiroubas Brothres ανάρτησε στο Facebook δήλωση, λέγοντας πως «είμαστε βαθιά λυπημένοι που πληροφορηθήκαμε τον τραγικό θάνατο του αφοσιωμένου, ευγενικού και έμπιστου συνεργάτη μας Ρομπέρτο Φονσέκα-Ριβέρα». Η πολιτειακή αστυνομία (State Police) της πολιτείας του Βερμόντ ενημέρωσε την εταιρία το εσπέρας του Σαββάτου πως υπάρχουν υποψίες πως κάτι περίεργο υπάρχει στον θάνατο του Ρομπέρτο Φονσέκα-Ριβέρα. Στη δήλωσή της η εταιρία τόνισε πως «ελπίζουμε η έρευνα να είναι σύντομη και επιτυχής. Βοηθούμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Θέλουμε δικαιοσύνη για τον Ρομπέρτο».
Εν τω μεταξύ, η τοπική εφημερίδα του Βερμόντ, Brattleboro Reformer, αποκαλύπτει ότι ο Ρομπέρτο Φονσέκα-Ριβέρα είχε προβλήματα με υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών. Ο ντέντεκτιβ αξιωματικός της πολιτειακής αστυνομίας του Βερμόντ John-Paul Schmidt επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Brattleboro Reformer πως ο Ρομπέρτο Φονσέκα-Ριβέρα είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε φυλακιστεί ακριβώς πριν ένα χρόνο στη Μασαχουσέτη σε φυλάκιση ενός έτους και μία μέρα για τον ρόλο του σε κύκλωμα εμπορίας κοκαΐνης στη πόλη της Βοστώνης και στα προάστια της από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου