Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019

Δολοφονημένος βρέθηκε οδηγός διανομής ομογενειακής εταιρείας οπωροκηπευτικών

Το φορτηγό της εταιρείας «Katsiroubas Brothers» μέσα στο οποίο βρέθηκε πυροβολημένος ο οδηγός στην πολιτεία του Βερμόντ. Φωτογραφία: Vermont State Police.

ΜΠΑΡΤΟΝΣΒΙΛ. ΒΕΡΜΟΝΤ. Οδηγός διανομής οπωροκηπευτικών προϊόντων της ομογενειακής εταιρείας Katsiroubas Brothres με έδρα το προάστιο Hyde Park της Βοστώνης, ονόματι Ρομπέρτο Φονσέκα-Ριβέρα 44 ετών, βρέθηκε πυροβολημένος στη θέση του οδηγού του φορτηγού πάνω στον αυτοκινητόδρομο 103 πλησίον της πόλης Rutland του Βερμόντ, όπου είχε πάει να κάνει διανομή σε εστιατόρια και σούπερ μάρκετ.
Η αστυνομία σε ανακοινωθέν της είπε ότι «πέθανε από πυροβολισμούς» και ότι «η δολοφονία του φαίνεται πως είναι ύποπτη». Εν τω μεταξύ οι Αρχές έχουν ορίσει αυτοψία στη σορό του η οποία αναμενόταν να γίνει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στην πόλη Μπέρλιγκτον του Βερμόντ. Τονίζεται ότι οι υπεύθυνοι της εταιρείας Katsiroubas Brothres συνεργάζονται με τις Αρχές, όπως έγραψε η εφημερίδα Boston Globe.
Το συμβάν έγινε την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου το απόγευμα αλλά δημοσιοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, καθώς η εταιρεία Katsiroubas Brothres ανάρτησε στο Facebook δήλωση, λέγοντας πως «είμαστε βαθιά λυπημένοι που πληροφορηθήκαμε τον τραγικό θάνατο του αφοσιωμένου, ευγενικού και έμπιστου συνεργάτη μας Ρομπέρτο Φονσέκα-Ριβέρα». Η πολιτειακή αστυνομία (State Police) της πολιτείας του Βερμόντ ενημέρωσε την εταιρία το εσπέρας του Σαββάτου πως υπάρχουν υποψίες πως κάτι περίεργο υπάρχει στον θάνατο του Ρομπέρτο Φονσέκα-Ριβέρα. Στη δήλωσή της η εταιρία τόνισε πως «ελπίζουμε η έρευνα να είναι σύντομη και επιτυχής. Βοηθούμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Θέλουμε δικαιοσύνη για τον Ρομπέρτο».
Εν τω μεταξύ, η τοπική εφημερίδα του Βερμόντ, Brattleboro Reformer, αποκαλύπτει ότι ο Ρομπέρτο Φονσέκα-Ριβέρα είχε προβλήματα με υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών. Ο ντέντεκτιβ αξιωματικός της πολιτειακής αστυνομίας του Βερμόντ John-Paul Schmidt επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Brattleboro Reformer πως ο Ρομπέρτο Φονσέκα-Ριβέρα είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε φυλακιστεί ακριβώς πριν ένα χρόνο στη Μασαχουσέτη σε φυλάκιση ενός έτους και μία μέρα για τον ρόλο του σε κύκλωμα εμπορίας κοκαΐνης στη πόλη της Βοστώνης και στα προάστια της από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου