Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ενταση, μολότοφ και χημικά στα Εξάρχεια

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2019
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα επικράτησε μετά από την πορεία του Πολυτεχνείου στην πλατεία Εξαρχείων και την ευρύτερη περιοχή καθώς περίπου 200 άτομα του αντιεξουαστικού χώρου, μετά από την πορεία και την «στάση» μπροστά στη ΓΑΔΑ – συγκεντρώθηκαν στην περιοχή.
Σύμφωνα με την αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίσθηκαν δύο αστυνομικοί .
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί περιμετρικά της περιοχής ενώ νωρίτερα, σε δύο εφόδους της ΕΛΑΣ σε πολυκατοικίες, έγιναν 7 συλλήψεις και 2 προσαγωγές.
Τα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στόχευσαν με λέιζερ του αστυνομικούς ενώ έβαλαν φωτιές σε πρόχειρα οδοφράγματα ενώ ομάδες κουκουλοφόρων πέταξαν πέτρες, μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών στην προσπάθεια να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους και προχώρησαν σε περισσότερες από 15 προσαγωγές και συλλήψεις ατόμων. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνολικά από το απόγευμα και μετά - πριν και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο- έγιναν 28 συλλήψεις, ενώ οι αρχές προχώρησαν συνολικά σε 41 προσαγωγές. 
Όσον αφορά τις συλλήψεις, οι 6 έγιναν σε δώμα κτιρίου στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια, οι 2 στην οδό Στουρνάρη και οι 20 στην πλατεία Εξαρχείων, μετά τη λήξη των πορειών, για επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου