Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Η Βοστώνη θέλει για τελετάρχες στην παρέλαση της Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο και Αντώνη Διαματάρη

 Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2019


Από την γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυκας/Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας με ομόφωνη απόφαση της πρότεινε για τελετάρχες στην παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας του 2020, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο και τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Αρμόδιο για τα Θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Ορθόδοξων Εκκλησιών της Διασποράς και των ανά τον Κόσμο Προξενείων, Αντώνη Διαματάρη. Συγκεκριμένα η γενική συνέλευση διά της ομόφωνης απόφασης της επικύρωσε ουσιαστικά την ήδη ειλημμένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
Υπογραμμίζεται ότι η παρέλαση έχει ορισθεί να γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου, ενώ την προηγούμενη ημέρα Σάββατο 25 θα γίνει το καθιερωμένο επίσημο δείπνο στο οποίο τιμώμενα πρόσωπα θα είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και ο ΥΦΥΠΕΞ Αντώνης Διαματάρης.
Μέρος της γενικής συνέλευσης παρακολούθησε και ο Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Ζηλιασκόπουλος, Εκκλησιάρχης της Θεολογικής Σχολής. Τον π. Αθηναγόρα σύστησε στην ολομέλεια ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Καυκάς. Ο π. Αθηναγόρας, ο οποίος τυγχάνει εκ των στενότερων συνεργατών του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Καυκά για την φιλόφρονα υποδοχή του, είπε στον χαιρετισμό του, πως «είμαι κι εγώ παιδί ελλήνων μεταναστών από τη Γερμανία και έχω μεγάλη εκτίμηση και αγάπη για τους συλλόγους και τις ομοσπονδίες διότι μαζί με την Εκκλησία διατηρούν την ελληνικότητα, τον ελληνισμό, τις παραδόσεις και την ταυτότητα μας».
Προεδρεύων της γενικής συνέλευσης εκλέχτηκε ο Δημήτρης Τσούμπανος ο οποίος έχει πολύχρονη θήτευση και προσφορά στα ομογενειακά κοινά και ο οποίος διεξήγαγε την γενική συνέλευση με παραδειγματική ευταξία και αποτελεσματικότητα.
Ο Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Ζηλιασκόπουλος απευθύνει χαιρετισμό στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.
Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυκας/Θεόδωρος ΚαλμούκοςΟ Δημήτρης Τσούμπανος διευθύνει την γενική συνέλευση.
Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυκας/Θεόδωρος Καλμούκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου