Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Ανυπολόγιστες οι ζημιές από την κακοκαιρία στην ΗλείαΜεγάλες καταστροφές προκάλεσαν οι βραδινές βροχές στην Ηλεία κυρίως στις περιοχές του Δήμου Πύργου και Ζαχάρως, αφού η σφοδρότητά τους ήταν τέτοια που δημιούργησε προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, σε κατοικίες, αποθήκες και επιχειρήσεις, ενώ «θύματα» της βροχής υπήρξαν και αρκετά ζώα που πνίγηκαν.Πάνω από 150 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων δέχθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου από χθες
Ζαχάρω: 2 κοπές δένδρων, 1 συμβάν κατολίσθησης κοντά στο δημοτικό στάδιο Ζαχάρως, καθώς και κλήσεις από πολίτες για αντλήσεις υδάτων, είχαν να διαχειριστούν οι Πυροσβέστες του ΠΚ Κρεστένων, με όλη την δύναμη του Κλιμακίου (να βρίσκεται επί ποδός).


Βροχιτσα, Αμπελωνας, Επιταλιο, Ροφια, Ποτοκι, Κεραια, Σαλμώνη Αλφειου: μεγάλες εκτάσεις πλημμυρισμενες - καλλιέργειες θαμμένες στη λάσπη, ζημιές σε αποθήκες, στάβλους...
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου