Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Happy New Year, 2020, Health, Prosperity, Happiness

Happy New Year, 2020, Health, Prosperity, Happiness

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά

Γεμάτη Υγεία, Προκοπή και Ευτυχία

Τώρα που άλλαξε η χρονιά και ευχές ο κόσμος δίνει

εύχομαι κάθε όνειρο αληθινό να γίνει

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019

Υιός Ρίβερς εναντίον πατέρα Ρίβερς

Στη… μονομαχία πατέρα εναντίον γιου, ο δεύτερος βγήκε νικητής. Ο Όστιν Ρίβερς των Ρόκετς ζήτησε να δοθεί τεχνική ποινή στον Ντοκ Ρίβερς, προπονητή των Κλίπερς και στη συνέχεια του έκανε νόημα πως θα τα πουν στο τηλέφωνο.

Υιός Ρίβερς εναντίον πατέρα Ρίβερς. Με νικητή τον πρώτο. Τα ξημερώματα οι Χιούστον Ρόκετς, στους οποίους αγωνίζεται ο Όστιν Ρίβερς, αντιμετώπιζαν τους Κλίπερς, που είναι προπονητής ο πατέρας του, Ντοκ Ρίβερς. Και το σκηνικό που είδαμε ήταν… μυθικό.
Υιός Ρίβερς εναντίον πατέρα Ρίβερς | tovima.grΜε 1:31 να απομένει για το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής των Κλίπερς είχε μια έντονη λογομαχία με τους διαιτητές. Τότε ο Όστιν πλησίασε τους ρέφερι κι άρχισε να ζητάει να δοθεί τεχνική ποινή στον πατέρα του.
Τελικά το «Τ» δόθηκε και επιπρόσθετα ο Ντοκ Ρίβερς αποβλήθηκε. Κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του από το παρκέ, ο Όστιν συνέχισε το σόου του, αφού έκανε νόημα στον πατέρα του ότι θα τα πούνε στο τηλέφωνο.
Τι είχε να πει μετά τον αγώνα ο Όστιν για το φοβερό τρολάρισμα στον Ντοκ; «Ήξερα πως θα ερχόταν η έκρηξη. Μπορούσα να το καταλάβω. Το έχω δει πολλές φορές. Όταν ανοιγοκλείνει τα μάτια του ξέρω πως αρχίζει να θολώνει. Τον αγαπώ. Ήταν καλή στιγμή. Το απόλαυσα. Δε θα σας πω ψέματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου