Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Η κυβέρνηση αποσύρει τη διάταξη για τη βλασφημία

Στην απόσυρση της διάταξης για την βλασφημία που είχε ενταχθεί στο νέο Ποινικό Κώδικα  μετά τις σφοδρές αντιδράσεις προχωρά η κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση αποσύρει τη διάταξη για τη βλασφημία | tovima.grΣτην απόσυρση της διάταξης για την βλασφημία που είχε ενταχθεί στο νέο Ποινικό Κώδικα  μετά τις σφοδρές αντιδράσεις προχωρά η κυβέρνηση.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ απέδωσε την επαναφορά της συγκεκριμένης διάταξης σε μία «προσπάθεια προστασίας των δικαιωμάτων θρησκευτικών μειονοτήτων», που κάνει η κυβέρνηση, καθώς βρισκόμαστε, όπως είπε, «μπροστά σε γεγονότα που εξελίσσονται με αρνητικό τρόπο στην ελληνική κοινωνία και μιλώ για την αντιπαράθεση μεταξύ ομάδων μεταναστών που εγκαθίστανται στην ενδοχώρα και δημιουργούνται εντάσεις.

Γιατί θα αποσυρθεί η διάταξη

Παρόλα αυτά τόνισε ότι δεν θέλει να χαθεί η ουσία και από την στιγμή που υπάρχουν τόσες αντιδράσεις η συγκεκριμένη διάταξη θα αποσυρθεί.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου