Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

Γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας


 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας Βασίλης Καυκάς συνομιλεί με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο. Διακρίνεται ο Δημήτρης Ματθαίος. Φωτογραφία Εθνικός Κήρυκας-Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 7:30 το εσπέρας θα γίνει η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Η ημερήσια διάταξη της συνέλευσης έχει ως εξής: Προσευχή, Διαπιστευτήρια, Εκλογή Προέδρου γενικής συνέλευσης, Ανάγνωση Πρακτικών, Αλληλογραφία, Αναφορά Προέδρου, Αναφορά Ταμία, Αναφορά Εξελεγκτικής Επιτροπής, Δημιουργία Επιτροπών, Μελλοντικές Εκδηλώσεις: α) Βασιλόπιτα, β) Παρέλαση 2020, Παλαιά θέματα, Νέα θέματα.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Καυκάς τόνισε στον «Εθνικό Κήρυκα» ότι «η παρουσία όλων των προέδρων και αντιπροσώπων των συλλόγων και σωματείων μας είναι απαραίτητη γιατί θα δοθεί απολογισμός πεπραγμένων και θα δρομολογηθούν οι μελλοντικές μας εκδηλώσεις, εκ των οποίων κορυφαία είναι η εθνική μας παρέλαση τον Απρίλιο και προηγουμένως τον Ιανουάριο το δείπνο της κοπής της βασιλόπιτας, το οποίο έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια».
Είπε ακόμα πως «επιθυμία μας είναι φέτος τα τιμώμενα πρόσωπα στο δείπνο της παρέλασης, στην εκδήλωση του κυβερνείου, αλλά και ως τελετάρχες να είναι ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος και ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού και Εκκλησιών της Διασποράς κ. Αντώνης Διαματάρης». Συμπλήρωσε πως «έχομε μιλήσει σχετικά στο Διοικητικό Συμβούλιο και υπάρχει ήδη ειλημμένη απόφαση γι’ αυτό».
Υπενθυμίζεται -όπως είχε γράψει «Εθνικός Κήρυκας»- πως η παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας έχει ορισθεί για την Κυριακή 26 Απριλίου, ενώ το καθιερωμένο δείπνο της θα γίνει την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 25 Απριλίου. Ηδη θα συσταθούν οι επί μέρους επιτροπές για την παρέλαση και τις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, η οποία οδήγησε στην απελευθέρωση της Ελλάδος από τους Τούρκους.
Το δείπνο αλλά και η παρέλαση το 2019 στέφθηκαν από επιτυχία από απόψεως συμμετοχής της Ομογένειας αλλά και ποιότητας. Την ευθύνη της διοργάνωσής τους και της οικονομικής τους στήριξης την έχει η Ομοσπονδία Νέας Αγγλίας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου