Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

Πύργος: Εορτάστηκε προχθες η ημέρα της πολύτεκνης οικογένειας«Μην διστάζετε να κάνετε παιδιά»: Τόνισε ο κ. Νικόλαος Κρουστάλης πρόεδρος πολύτεκνων Πύργου και περιχώρων, που αναφέρθηκε στο οξύ δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας

Με δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στον Πύργο και με αρτοκλασία εορτάστηκε χθες η ημέρα της πολύτεκνης οικογένειας προς τιμή των προστατών Αγίων της, Τερεντίου και Νεονίλλης και των παιδιών αυτών.

Στην δοξολογία που έγινε χωροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επίσκοπου Ωλένης κ. Αθανασίου, παραβρέθηκε ο βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Δημήτρης Μεσσαλάς και φυσικά πολλές οικογένειες πολυτέκνων.
Μάλιστα μετά το τέλος της δοξολογίας πολλά παιδιά πολυτέκνων κοινώνησαν, ενώ προσφέρθηκε και άρτος σε όλους τους πιστούς.
Ο κ. Νικόλαος Κρουστάλης πρόεδρος πολύτεκνων Πύργου και περιχώρων στις δηλώσεις που έκανε για την εορτή των πολυτέκνων, τόνισε καταρχήν.
«Σήμερα έχουμε την εορτή μας, γιορτάζουμε τους Άγιους Τερέντιο και Νεονίλλη και τα παιδιά αυτών. Είχαμε αρτοκλασία στην εκκλησία και θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να είναι γέρος και να μην διστάζει να κάνει παιδιά. Γιατί και αυτός που έχει ένα ή τρία, η ζωή για αυτόν έχει βάσανα, αλλά και χαρές. Πιστεύω ότι τα παιδιά είναι ευλογία και προσφέρουν μόνο χαρές».


Στην δοξολογία για τον εορτασμό της ημέρας της πολύτεκνης οικογένειας παραβρέθηκαν ο βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Δημήτρης Μεσσαλάς.

Σε ερώτηση μας για το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και ιδίως κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης, ο κ. Κρουστάλης δήλωσε ότι όταν δεν υπάρχουν παιδιά, οι επιπτώσεις σε όλους τους τομείς είναι πολύ μεγάλες.
«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Στον Πύργο – εγώ στον σύλλογο διανύω την τρίτη τριετία – πέρυσι γράψαμε ως πολύτεκνες 18 οικογένειες. Πριν από 10 χρόνια γράφαμε 130- 150 οικογένειες και φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα που επηρεάζει όλη την κοινωνία. Διότι όταν δεν υπάρχουν παιδιά δεν είναι μόνο ότι κλείνουν σχολεία, κλείνουν δουλειές και γενικά όταν χάνονται τα παιδιά, χάνονται πολλά πράγματα. Ξαναλέω λοιπόν στον κόσμο να μην διστάζει να κάνει παιδιά και να τους υπενθυμίσω ότι στα δύσκολα χρόνια της κατοχής που η Ελλάδα πεινούσε, τότε υπήρξε έξαρση γεννήσεων και από ότι είδαμε από την ιστορία δεν έπαθε κανείς κάτι. Στενοχώριες και προβλήματα παντού υπάρχουν. Αν υπάρχει υγεία όλα ξεπερνιούνται».
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου