Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Αντωνακόπουλος: «Μετωπική» σε Καραμανλή!


Προσωπική μας εκτίμηση στο Τάκη.  Μη τα βάζεις με τον μελλοντικό πρωθυπουργό, θα τον βρεις μπροστά σου!
PANELIAKOS.COM

Με την δύναμη που τους έδωσε η επιτυχημένη συγκέντρωση της περασμένης Δευτέρας στο πάρκο Ξυστρή, όπου συνέρευσαν εκατοντάδες πολίτες, ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, συνεπικουρούμενος από μια μεγάλη ομάδα υποστηρικτών (σ.σ. αιρετών και εκπροσώπων φορέων από όλη την Ηλεία), συνεχίζουν τον αγώνα για τα μεγάλα ζητήματα του νομού και του δήμου Πύργου σηκώνοντας τη σημαία των διεκδικήσεων ψηλά…

Η συγκέντρωση προκάλεσε αίσθηση από την μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, διέθετε παλμό και η αγωνιστική διάθεση πλημμύριζε το χώρο. Συνάμα αποτέλεσε τη «μαγιά» για τη σύσταση του Πανηλειακού Θεσμικού Μετώπου, με κορυφαίο θέμα την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος… μαζί με αυτό οι ρυθμίσεις για τα «πυρόπληκτα» και τα «κόκκινα» δάνεια, τα χρήματα από το Ταμείο Μολυβιάτη και η αντίθεση στην απόφαση της υπουργού Παιδείας για την αναστολή λειτουργίας του ΤΕΦΑΑ στον Πύργο από την επόμενη Ακαδημαϊκή χρονιά.
Σε ερώτηση μας για το τι εισέπραξε ο ίδιος μια ημέρα μετά τη συγκέντρωση στο πάρκο Ξυστρή ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος απάντησε ότι «Μιλώντας με πολίτες αντιλήφθηκα την μεγάλη ενόχληση και την αγανάκτηση τους για τη στάση του κ. Καραμανλή. Μια στάση ψεύτικη προς τους δημάρχους που κάλεσε προσπαθώντας να του εγκλωβίσει λέγοντας τους μόνο αυτό που ήδη έχει πει 100 φορές. Ενώ τα ψηφίσματα των δημοτικών συμβουλίων είναι εκ διαμέτρου αντίθετα σε όσα τους είπε. Περιμένω να δω τη στάση τους… φάνηκε ότι τους ενέπαιξε και από αυτά που τους είπε φάνηκε ότι είναι εντελώς απέναντι στις ομόφωνες αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων που μιλάνε για συνέχιση και καμία αναβολή στο έργο του δρόμου Πάτρα – Πύργος. Περιμένω να δω αν είναι ικανοποιημένοι από τη συνάντηση και αν συνεχίζουν να βρίσκονται στη γραμμή των αποφάσεων των δημοτικών συμβουλίων ή αν έχει αλλάξει η στάση τους. Είδα μόνο την ανακοίνωση του κ. Λυμπέρη που πανηγύριζε αλλά δεν κατάλαβα το λόγο… επειδή ο υπουργός είπε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που είπε το δημοτικό του συμβούλιο και από αυτά που θέλουμε στην Ηλεία;»…
Στην ερώτηση μας αν ο κ. Καραμανλής δρα αυτοβούλως, ο κ. Αντωνακόπουλος σχολίασε πως «Νομίζω ότι είναι μέρος ενός παιχνιδιού που ξεκινά, εδώ, τοπικά… Επίσης ο υπουργός είπε το μεγάλο ψέμα ότι δεν του είχαμε ζητήσει ποτέ ενημέρωση κάτι που είχαμε πράξει από τις 8 Οκτωβρίου μέσω e-mail. Δεν μας δέχτηκε και δεν μας κάλεσε ποτέ! Άρα είναι ψεύτης και αντιδημοκρατικός και νομίζω πρέπει να γνωρίζει και ο Πρωθυπουργός τι υπουργούς έχει».
Αναφερόμενος στο Πανηλειακό θεσμικό μέτωπο του οποίου ιδρυτική διακήρυξη αποτέλεσε η συγκέντρωση της περασμένης Δευτέρας ο δήμαρχος Πύργου τόνισε ότι «Μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο το όργανο θα συγκροτηθεί και σε αυτό θα συμμετέχουν όλοι οι δήμοι της Ηλείας, εκπρόσωποι των οποίων έδωσαν το παρόν στην συγκέντρωση της Δευτέρας. Επίσης το Επιμελητήριο Ηλείας με τον πρόεδρο Κώστα Νικολούτσο, τα δυο Εργατικά Κέντρα (Πύργου και Αμαλιάδας), ο πρόεδρος των ετεροδημοτών στην Αθήνα Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, Κώστας Πετρόπουλος, οι τρείς πρώην δήμαρχοι Ήλιδας και Αρχ. Ολυμπίας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος – Δημήτρης Κράλλης και Γιώργος Αηδόνης, αντίστοιχα και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Τάκης Δημητρουλόπουλος. Μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα παρθεί η απόφαση από το όργανο για το πότε θα πραγματοποιηθεί ακριβώς η Πανηλειακή απεργία, που όπως αναφέρθηκε στη συγκέντρωση, θα είναι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου».  
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου