Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019

Ανεπανάληπτος ο Δημήτρης Μπάσης στη Βοστώνη


Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, 2019


Για μία άλλη φορά και μάλλον η καλύτερη ο Δημήτρης Μπάσης με την Aphroditi Daniels έδωσαν ρεσιτάλ στην κοινοτική αίθουσα των Ταξιαρχών στο Watertown.
Γεμάτη η αίθουσα της κοινότητας από Έλληνες και Ελληνίδες κάθε ηλικίας.

Η ορχήστρα έπαιζε συνεχώς επί τέσσερις ώρες τραγούδια του Μπάση αλλά και άλλον μεγάλων του Ελληνικού τραγουδιού όπου τα τραγούδια τους έμειναν «αθάνατα».
Ο Μπάσης άρχισε με ένα τραγούδι του Γιάννη Σπανού ο οποίος κηδεύεται σήμερα στο Κιάτο Κορινθίας.
Στο τέλος της βραδιάς ο καλλιτέχνης υπόγραψε όλα τα CD που αγόρασε ο κόσμος.
Ήταν μία ωραία βραδιά με καλή Ελληνική μουσική από ένα σοβαρό καλλιτέχνη. 
Το μόνο πρόβλημα που υπήρξε ήταν ότι το μπαρ έκλεισε τα μεσάνυχτα και δεν υπήρχε ούτε νερό μέχρι της 1:00 το πρωί που τελείωσε η μουσική.
Ο Βασίλης και η Ευαγγελία βρέθηκαν για λίγες ημέρες στη Βοστώνη 
και με συγγενείς και φίλους στο Δημήτρη Μπάση

Από αριστερά η Μαριάνθη, ο Γιάννης και η Αθανασία που οι φίλοι της έκαναν έκπληξη αφού η Αφροδίτη Ντάνιελς από το μικρόφωνο της ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γεννεθλιά της ενώ οι φίλοι της είχαν φέρει μία ωραία τούρτα

Από αριστερά το ζεύγος Χρήστος και Ελένη Παπαχρίστου και το ζεύγος Μαίρη και Θέμης Καρατζάς (πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου