Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019

Ανεπανάληπτος ο Δημήτρης Μπάσης στη Βοστώνη


Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, 2019


Για μία άλλη φορά και μάλλον η καλύτερη ο Δημήτρης Μπάσης με την Aphroditi Daniels έδωσαν ρεσιτάλ στην κοινοτική αίθουσα των Ταξιαρχών στο Watertown.
Γεμάτη η αίθουσα της κοινότητας από Έλληνες και Ελληνίδες κάθε ηλικίας.

Η ορχήστρα έπαιζε συνεχώς επί τέσσερις ώρες τραγούδια του Μπάση αλλά και άλλον μεγάλων του Ελληνικού τραγουδιού όπου τα τραγούδια τους έμειναν «αθάνατα».
Ο Μπάσης άρχισε με ένα τραγούδι του Γιάννη Σπανού ο οποίος κηδεύεται σήμερα στο Κιάτο Κορινθίας.
Στο τέλος της βραδιάς ο καλλιτέχνης υπόγραψε όλα τα CD που αγόρασε ο κόσμος.
Ήταν μία ωραία βραδιά με καλή Ελληνική μουσική από ένα σοβαρό καλλιτέχνη. 
Το μόνο πρόβλημα που υπήρξε ήταν ότι το μπαρ έκλεισε τα μεσάνυχτα και δεν υπήρχε ούτε νερό μέχρι της 1:00 το πρωί που τελείωσε η μουσική.
Ο Βασίλης και η Ευαγγελία βρέθηκαν για λίγες ημέρες στη Βοστώνη 
και με συγγενείς και φίλους στο Δημήτρη Μπάση

Από αριστερά η Μαριάνθη, ο Γιάννης και η Αθανασία που οι φίλοι της έκαναν έκπληξη αφού η Αφροδίτη Ντάνιελς από το μικρόφωνο της ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γεννεθλιά της ενώ οι φίλοι της είχαν φέρει μία ωραία τούρτα

Από αριστερά το ζεύγος Χρήστος και Ελένη Παπαχρίστου και το ζεύγος Μαίρη και Θέμης Καρατζάς (πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου