Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Φωτογραφίες από τη Savannah, Georgia

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2019

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, στη Savannah η οποία είναι ιστορική πόλη των ΗΠΑ και το λιμάνι της είναι το 4ο λιμάνι στις Ανατολικές ΗΠΑ.
Πρωινό σε ένα από τα ιστορικά εστιατόρια

Αμέσως μετά ποδαρόδρομο σε ένα plantation 

Αυτές οι φωτογραφίες, αν και ερασιτεχνικές είναι για κάδροΕίναι κοντά 2 μίλια από την είσοδο έως στο τέλος αυτού του υπέροχου δάσους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου