Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Εκδήλωση και εκλογές για ανασυγκρότηση Ευβοϊκού Συλλόγου Νέας Αγγλίας

 

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ευβοϊκού Συλλόγου Νέας Αγγλίας, σε παλαιότερη φωτογραφία. Φωτογραφία Αρχείο "Ε.Κ."/Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Ευβοϊκός Σύλλογος Νέας Αγγλίας «Αγιος Ιωάννης ο Ρώσσος» θα τελέσει την ετήσια αρτοκλασία του υπέρ υγείας των μελών και φίλων του την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στον ναό της ιστορικής κοινότητας Αγίας Τριάδος του Λόουελ Μασαχουσέτης και θα διενεργήσει εκλογές για την ανασυγκρότηση του. Στην επιστολή-πρόσκληση που στάλθηκε σε όλα τα μέλη του συλλόγου από τον γραμματέα του Δημήτρη Ματθαίο αναγράφεται ανάμεσα στα άλλα «ελάτε να τιμήσουμε τη μνήμη την ιερή μνήμη του Οσίου Δαβίδ την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει πανηγυρικώς την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου».
Τονίζεται ακόμα πως «φέτος θα εορτάσουμε και τη μνήμη του νεότερου Αγίου του νησιού μας, του Αγίου Ιακώβου Τσαλίκη, του οποίου η αγιοκατατάξη έγινε από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, με την εισήγηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου 2017».
Μετά το πέρας της Λειτουργίας και της αρτοκλασίας θα γίνει η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για τα επόμενα δύο χρόνια.
Στην πρόσκληση αναγράφεται επίσης «παρακαλούμε όπως συμβάλλετε με την παρουσία σας στη νέα διοίκηση του αγαπημένου μας συλλόγου».
Σημειώνεται ότι ο Ευβοϊκός Σύλλογος Νέας Αγγλίας ιδρύθηκε το 1997 και έχει διαγράψει στο παρελθόν μία εντυπωσιακή πορεία δραστηριοτήτων στα ομογενειακά πράγματα της Βοστώνης και Νέας Αγγλίας, ευρισκόμενος πάντοτε στην πρωτοπορία διοργάνωσης εκδηλώσεων ποιοτικού επιπέδου. Δειγματοληπτικά αναφέρομε  το Συμπόσιο που είχε διοργανώσει στο παρελθόν στο Μουσείο Καλών Τεχνών της Βοστώνης για τον διεθνούς φήμης και αναγνώρισης Επιστήμονα Δρ. Γεώργιο Παπανικολάου, εφευρέτη του γνωστού Πάπς – Τεστ, ο οποίος έχει σώσει τη ζωή χιλιάδων γυναικών σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Ο Ευβοϊκός Σύλλογος Νέας Αγγλίας καταβάλλει προσπάθεια ανασυγκρότησης και επαναδραστηριοποίησης του.
E.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου