Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Εκδήλωση και εκλογές για ανασυγκρότηση Ευβοϊκού Συλλόγου Νέας Αγγλίας

 

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ευβοϊκού Συλλόγου Νέας Αγγλίας, σε παλαιότερη φωτογραφία. Φωτογραφία Αρχείο "Ε.Κ."/Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Ευβοϊκός Σύλλογος Νέας Αγγλίας «Αγιος Ιωάννης ο Ρώσσος» θα τελέσει την ετήσια αρτοκλασία του υπέρ υγείας των μελών και φίλων του την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στον ναό της ιστορικής κοινότητας Αγίας Τριάδος του Λόουελ Μασαχουσέτης και θα διενεργήσει εκλογές για την ανασυγκρότηση του. Στην επιστολή-πρόσκληση που στάλθηκε σε όλα τα μέλη του συλλόγου από τον γραμματέα του Δημήτρη Ματθαίο αναγράφεται ανάμεσα στα άλλα «ελάτε να τιμήσουμε τη μνήμη την ιερή μνήμη του Οσίου Δαβίδ την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει πανηγυρικώς την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου».
Τονίζεται ακόμα πως «φέτος θα εορτάσουμε και τη μνήμη του νεότερου Αγίου του νησιού μας, του Αγίου Ιακώβου Τσαλίκη, του οποίου η αγιοκατατάξη έγινε από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, με την εισήγηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου 2017».
Μετά το πέρας της Λειτουργίας και της αρτοκλασίας θα γίνει η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για τα επόμενα δύο χρόνια.
Στην πρόσκληση αναγράφεται επίσης «παρακαλούμε όπως συμβάλλετε με την παρουσία σας στη νέα διοίκηση του αγαπημένου μας συλλόγου».
Σημειώνεται ότι ο Ευβοϊκός Σύλλογος Νέας Αγγλίας ιδρύθηκε το 1997 και έχει διαγράψει στο παρελθόν μία εντυπωσιακή πορεία δραστηριοτήτων στα ομογενειακά πράγματα της Βοστώνης και Νέας Αγγλίας, ευρισκόμενος πάντοτε στην πρωτοπορία διοργάνωσης εκδηλώσεων ποιοτικού επιπέδου. Δειγματοληπτικά αναφέρομε  το Συμπόσιο που είχε διοργανώσει στο παρελθόν στο Μουσείο Καλών Τεχνών της Βοστώνης για τον διεθνούς φήμης και αναγνώρισης Επιστήμονα Δρ. Γεώργιο Παπανικολάου, εφευρέτη του γνωστού Πάπς – Τεστ, ο οποίος έχει σώσει τη ζωή χιλιάδων γυναικών σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Ο Ευβοϊκός Σύλλογος Νέας Αγγλίας καταβάλλει προσπάθεια ανασυγκρότησης και επαναδραστηριοποίησης του.
E.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου