Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019

Ο Μητροπολίτης Μεθόδιος για Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο με αφορμή άρθρο του «Ε.Κ.»


Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2019Ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυκας-Θεόδωρος Καλμούκος.

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο προσωρινός πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού  Βοστώνης, Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος, εξέδωσε «δήλωση αναφορικά με την κατάσταση του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου», με αφορμή δημοσίευμα του «Εθνικού Κήρυκα» της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου με τίτλο: «Η Μητρόπολη Βοστώνης ματαίωσε την τελευταία στιγμή την Κληρικολαϊκή Συνέλευση».
Η δήλωση του κ. Μεθοδίου φέρει ημερομηνία 3 Οκτωβρίου και έχει στην ολότητα της ως εξής:
«Ανεφέρθη πρόσφατα στον Εθνικό Κήρυκα ότι το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, που ευρίσκεται εντός του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής, είναι «ασφαλές» για την διεξαγωγή εκδηλώσεων. Το Πολιτιστικό Κέντρο είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού Κολεγίου, αλλά λειτουργεί υπό τη διεύθυνση των Φίλων του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου, ενός χωριστού μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Στις αρχές αυτής της εβδομάδος, το Κολέγιο έλαβε μια έκθεση από έναν επαγγελματία μηχανικό, ο οποίος διατηρείται λόγω της συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Κολεγίου και των Φίλων του Μαλιωτείου.
Μεταξύ των άλλων ελλείψεων στην συντήρηση του Πολιτιστικού Κέντρου από τους Φίλους του Μαλιωτείου, ο μηχανικός ανέφερε και τις εξής: 1) οι μπαταρίες για την λειτουργία των Εξόδων Κινδύνου δεν ελειτούργησαν.  2) τα σήματα των Εξόδων Κινδύνου δεν άναβαν. 3) έλειπε ανιχνευτής καπνού στον Πίνακα Ανιχνεύσεως Καπνού. 4) ο φωτεινός σηματοδότης κινδύνου στο ειδικό δωμάτιο ηλεκτρισμού δεν ελειτούργησε και 5) η μπαταρία που ευρίσκεται στον πίνακα ελέγχου για τον συναγερμό φωτιάς χρειάζεται αντικατάσταση. Ο μηχανικός εδήλωσε ότι «το Πολιτιστικό Κέντρο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την σωστή λειτουργία ενός συστήματος φωτισμού εξόδων κινδύνου». Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι, «το Πολιτιστικό Κέντρο εξακολουθεί να συντηρείται ανεπαρκώς».
Αυτά τα ηλεκτρικά θέματα δημιουργούν άμεσα και σοβαρά ζητήματα υγείας και ασφαλείας. Γι’ αυτό τον λόγο, το Ελληνικό Κολέγιο προσέλαβε ηλεκτρολόγο  για να προβεί στις αναγκαίες επιδιορθώσεις και ανέφερε ότι όλες οι δραστηριότητες στο Πολιτιστικό Κέντρο πρέπει να προγραμματισθούν εκ νέου, έως ότου τελειώσουν οι επιδιορθώσεις. Το Ελληνικό Κολέγιο μετά λύπης του ανακοίνωσε στην Μητρόπολη Βοστώνης, ότι το Πολιτιστικό Κέντρο δεν μπορούσε να φιλοξενήσει την εκδήλωση της Κληρικολαϊκής, που είχε προγραμματισθεί για την 5η Οκτωβρίου, 2019».
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου