Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019

Αλλαγές στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέα Υόρκης και αντιδράσεις

Αρχισαν τα όργανα;  paneliakos.com

Από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης στις 6 Σεπτεμβρίου 2018, στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο της Αστόριας. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Δέσποινα Αφεντούλη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με αλλαγές στη σύνθεσή του θα λειτουργήσει, έως και το αυτοδίκαιο πέρας της θητείας του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, όπως αυτές ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Κλεάνθη Μεϊμάρογλου.
Ειδικότερα, εκτός προεδρείου τέθηκαν ο μέχρι πρότινος Α’ αντιπρόεδρος, Πέτρος Γαλάτουλας, ο γενικός γραμματέας, Διονύσης Πυλαρινός, ο ταμίας Αθανάσιος Αρώνης και η Κική Χρυσομαλλίδη με την Αννα Νότη, 2η και 3η αναπληρωματική γραμματέας, αντίστοιχα.
Στις θέσεις τους τοποθετήθηκαν οι Βασίλειος Γουρνέλος, Χρήστος Βουρνάς, Δημήτριος Παλιούρας και Παναγιώτης Μιχαλέας, ενώ δεν υπάρχει θέση 3ου αναπληρωματικού γραμματέα.
Σύμφωνα με τη νέα σύνθεση, το Δ.Σ. απαρτίζεται από τους Κλεάνθη Μεϊμάρογλου (πρόεδρο), Βασίλειο Γουρνέλο (Α’ Αντιπρόεδρο), Χρήστο Βουρνά (Γενικό Γραμματέα), Δημήτριο Παλιούρα (Ταμία), Νομική Καστανά (Β’ Αντιπρόεδρο), Αρη Κουρκουμέλη (Γ’ Αντιπρόεδρο), Γιάννη Πηγή (Δ’ Αντιπρόεδρο), Σπυριδούλα Τσουκαλά (Α’ Αναπληρώτρια Γραμματέα), Παναγιώτη Μιχαλέα (Β’ Αναπληρωματικό Γραμματέα), Νικόλαο Μπάρδη (Δημόσιες Σχέσεις), Γιώργο Σερέτη (Υπεύθυνο Τύπου), καθώς και τους Στέφανο Αμανατίδη, Αυγερινή Κατέχη, Πέτρο Γαλάτουλα, Βασίλειο Εγγλέζο, Δημήτριο Καλαμαρά, Νικόλαο Κωστόπουλο, Γιάννη Νικολόπουλο, Κωνσταντίνο Τσιούρη, Απόστολο Τραμπάκουλο και Σταύρο Ζιώνγκα. Νομική Σύμβουλος παραμένει η Μέμη Σταθάτου και επίτιμος πρόεδρος ο Βασίλης Σταθάκος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε.Κ.», πρώην μέλη του προεδρείου, όπως ο Πέτρος Γαλάτουλας, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια και τη διαφωνία τους για τις αλλαγές στο Δ.Σ., αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα επιχειρήσουν να προσβάλουν αρμοδίως τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο κ. Μεϊμάρογλου, υποστηρίζοντας ότι ενεργεί μονομερώς και εκτός καταστατικού της Ομοσπονδίας.
Από την πλευρά του, ο Κλεάνθης Μεϊμάρογλου υποστηρίζει ότι οι Διονύσης Πυλαρινός, Αννα Νότη και Παντελής Ζώτος παύθηκαν λόγω απουσιών και πως ο Αθανάσιος Αρώνης αποχώρησε οικειοθελώς με παραίτηση τον Αύγουστο.
Παράλληλα, αφήνει αιχμές για τη στάση των κ.κ. Γαλάτουλα – Πυλαρινού, τονίζοντας ότι «πρέπει να παραδώσουν στους αντικαταστάτες τους», ενώ δηλώνει πως «είχε δικαίωμα αναδιάρθρωσης μετά από 12 μήνες, βάσει καταστατικού».
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου