Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019

Στην Οδησσό ο ΥΦΥΠΕΞ Αντώνης Διαματάρης


Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2019


Ο υφυπουργός Αντώνης Διαματάρης με τον Πρέσβη κ. Μ. Λυμπερόπουλο και τον Διευθυντή του παραρτήματος, κ. Σ. Παραδεισόπουλο. Φωτογραφία: ΥΦΥΠΕΞ

ΟΔΗΣΣΟΣ. ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Διήμερη επίσκεψη στην Οδησσό πραγματοποιεί από σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνης Διαματάρης.
Κατά τις πρώτες ώρες της επίσκεψής του στην ουκρανική πόλη, η οποία έχει πλούσια ελληνική ιστορία και σημαντική ελληνική παρουσία, ο κ. Διαματάρης είχε επαφές με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας, καθώς και με μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στιγμιότυπο από την εναπόθεση λουλουδιών στο Μουσείο της Φιλικής Εταιρείας στην Οδησσό. Φωτογραφία: ΥΦΥΠΕΞ

«Η φλόγα του πολιτισμού μας λάμπει στη μακρινή Οδησσό, στον τόπο που συνεδρίαζαν τα μέλη της Φιλικής Εταιρείας, μέσω πολιτιστικών φορέων όπως το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτισμού, στο οποίο έχω τη χαρά να παρευρίσκομαι, μαζί με τον γενικό μας πρόξενο, πρέσβη Μ. Λυμπερόπουλο και τον διευθυντή του παραρτήματος, Σ. Παραδεισόπουλο», έγραψε στο Twitter ο Υφυπουργός Εξωτερικών.
Λίγο αργότερα επισκέφθηκε το Μουσείο της Φιλικής Εταιρείας στην Οδησσό, όπου και εναπόθεσε λίγα λουλούδια «με μεγάλη ευγνωμοσύνη και σεβασμό στη μνήμη των τριών πρωτεργατών, Εμμανουήλ Ξάνθο, Νικόλαο Σκουφά και Αθανάσιο Τσακάλωφ», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Λίγο μετά συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των προέδρων των συλλόγων και ομοσπονδίας της πόλης της Οδησσού και άλλων πόλεων της Ουκρανίας.

Με αντιπροσωπεία των προέδρων των συλλόγων και ομοσπονδίας της πόλης της Οδησσού και άλλων πόλεων της Ουκρανίας συανντηθηκε ο Υφ. Απόδημου Ελληνισμού Αντώνης Η. Διαματάρης (φωτογραφία: ΥΠΕΞ).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου