Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Στην Οδησσό ο ΥΦΥΠΕΞ Αντώνης Διαματάρης


Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2019


Ο υφυπουργός Αντώνης Διαματάρης με τον Πρέσβη κ. Μ. Λυμπερόπουλο και τον Διευθυντή του παραρτήματος, κ. Σ. Παραδεισόπουλο. Φωτογραφία: ΥΦΥΠΕΞ

ΟΔΗΣΣΟΣ. ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Διήμερη επίσκεψη στην Οδησσό πραγματοποιεί από σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνης Διαματάρης.
Κατά τις πρώτες ώρες της επίσκεψής του στην ουκρανική πόλη, η οποία έχει πλούσια ελληνική ιστορία και σημαντική ελληνική παρουσία, ο κ. Διαματάρης είχε επαφές με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας, καθώς και με μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στιγμιότυπο από την εναπόθεση λουλουδιών στο Μουσείο της Φιλικής Εταιρείας στην Οδησσό. Φωτογραφία: ΥΦΥΠΕΞ

«Η φλόγα του πολιτισμού μας λάμπει στη μακρινή Οδησσό, στον τόπο που συνεδρίαζαν τα μέλη της Φιλικής Εταιρείας, μέσω πολιτιστικών φορέων όπως το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτισμού, στο οποίο έχω τη χαρά να παρευρίσκομαι, μαζί με τον γενικό μας πρόξενο, πρέσβη Μ. Λυμπερόπουλο και τον διευθυντή του παραρτήματος, Σ. Παραδεισόπουλο», έγραψε στο Twitter ο Υφυπουργός Εξωτερικών.
Λίγο αργότερα επισκέφθηκε το Μουσείο της Φιλικής Εταιρείας στην Οδησσό, όπου και εναπόθεσε λίγα λουλούδια «με μεγάλη ευγνωμοσύνη και σεβασμό στη μνήμη των τριών πρωτεργατών, Εμμανουήλ Ξάνθο, Νικόλαο Σκουφά και Αθανάσιο Τσακάλωφ», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Λίγο μετά συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των προέδρων των συλλόγων και ομοσπονδίας της πόλης της Οδησσού και άλλων πόλεων της Ουκρανίας.

Με αντιπροσωπεία των προέδρων των συλλόγων και ομοσπονδίας της πόλης της Οδησσού και άλλων πόλεων της Ουκρανίας συανντηθηκε ο Υφ. Απόδημου Ελληνισμού Αντώνης Η. Διαματάρης (φωτογραφία: ΥΠΕΞ).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου