Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Η Εμποροπανήγυρη του Βάραγκα ανανεώνεται και πρωταγωνιστεί


Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2019

Ολοκληρώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πύργου οι προετοιμασίες διαμόρφωσης στους χώρους της εκδήλωσης όπου σε λίγες ημέρες θα διεξαχθεί το γνωστό Πανηγύρι του Βάραγκα.

Από το Σάββατο 21 μέχρι και Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, στον καθιερωμένο δημοτικό χώρο, όλα θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν εκθέτες και επισκέπτες.Στις φετινές εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν χορευτικά προγράμματα από λαογραφικούς & χορευτικούς συλλόγους και θα ακολουθήσει λαϊκή συναυλία.
Η νέα Δημοτική Αρχή του Πύργου, στοχεύει να αναβαθμίσει τις εκδηλώσεις και σε συνεργασία με τους προέδρους, τους τοπικούς παράγοντες, τους πολιτιστικούς και λαογραφικούς συλλόγους της περιοχής, να σχεδιάσουν τις εκδηλώσεις – και τα επόμενα χρόνια – να δοθεί το ειδικό βάρος που αρμόζει στην περιοχή, συνταιριάζοντας αρμονικά, το χτες με το σήμερα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πανηγύρι, ξεκίνησε πριν από τουλάχιστον 85 χρόνια και συνδυάζεται με τον εορτασμό της σύλληψης του Ιωάννου του Προδρόμου (23 Σεπτεμβρίου).
Ιστορικά η σύσταση του πανηγυριού έγινε το 1934, με ενέργειες του καλόγερου Αμβρόσιου και με την συνεργασία και συγκατάθεση του τότε Προέδρου της Κοινότητας Γουμέρου.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου