Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Η Εμποροπανήγυρη του Βάραγκα ανανεώνεται και πρωταγωνιστεί


Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2019

Ολοκληρώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πύργου οι προετοιμασίες διαμόρφωσης στους χώρους της εκδήλωσης όπου σε λίγες ημέρες θα διεξαχθεί το γνωστό Πανηγύρι του Βάραγκα.

Από το Σάββατο 21 μέχρι και Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, στον καθιερωμένο δημοτικό χώρο, όλα θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν εκθέτες και επισκέπτες.Στις φετινές εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν χορευτικά προγράμματα από λαογραφικούς & χορευτικούς συλλόγους και θα ακολουθήσει λαϊκή συναυλία.
Η νέα Δημοτική Αρχή του Πύργου, στοχεύει να αναβαθμίσει τις εκδηλώσεις και σε συνεργασία με τους προέδρους, τους τοπικούς παράγοντες, τους πολιτιστικούς και λαογραφικούς συλλόγους της περιοχής, να σχεδιάσουν τις εκδηλώσεις – και τα επόμενα χρόνια – να δοθεί το ειδικό βάρος που αρμόζει στην περιοχή, συνταιριάζοντας αρμονικά, το χτες με το σήμερα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πανηγύρι, ξεκίνησε πριν από τουλάχιστον 85 χρόνια και συνδυάζεται με τον εορτασμό της σύλληψης του Ιωάννου του Προδρόμου (23 Σεπτεμβρίου).
Ιστορικά η σύσταση του πανηγυριού έγινε το 1934, με ενέργειες του καλόγερου Αμβρόσιου και με την συνεργασία και συγκατάθεση του τότε Προέδρου της Κοινότητας Γουμέρου.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου