Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Η Νεβάδα προετοιμάζεται για την «Εισβολή στην περιοχή 51» (φωτογραφίες)

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2019
Το διαδικτυακό κάλεσμα που αναρτήθηκε τον περασμένο Ιούνιο για «εισβολή» στις  20 Σεπτεμβρίου στην στρατιωτική βάση «Περιοχή 51» στη Νεβάδα -  όπου πολλοί πιστεύουν ότι η αμερικανική κυβέρνηση κρύβει τις αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινων – έγραφε: «Εισβάλλετε στην Περιοχή 51. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν όλους».
area
Οι διοργανωτές καλούν τους ενδιαφερόμενους  από όλο τον πλανήτη να συγκεντρωθούν στην έρημο της Νεβάδα, στο τουριστικό αξιοθέατο Area 51 Alien Center, για να κάνουν πορεία και τελικά να εισέλθουν όλοι μαζί στις μυστικές εγκαταστάσεις και να δουν τελικά τους εξωγήινους.
Η μαζική ανταπόκριση των χρηστών του Διαδικτύου στο χιουμοριστικό κάλεσμα έπεισε τους εμπνευστές της να εξασφαλίσουν άδεια τέλεσης συναυλίας στην περιοχή: οι διοργανωτές του μουσικού φεστιβάλ με τίτλο «Alienstock» (συνδυασμός του εξωγήινου με την εμβληματική συναυλία στο Γούντστοκ του 1969) ευελπιστούν να προσελκύσουν περισσότερους από 5.000 θεατές.

Ήδη οι εργάτες εργάζονται πυρετωδώς μέσα στην έρημο για να ετοιμάσουν τις εγκαταστάσεις. 
Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα συμβεί, αλλά οι δύο μικρές πόλεις κοντά στην «Περιοχή 51» Ρέιτσελ και Χάικο, προετοιμάζονται για μαζική εισροή επισκεπτών από όλο τον κόσμο τις επόμενες ώρες.
«Συμβαίνει ήδη. Έχουν φτάσει ήδη εθελοντές της διοργάνωσης από την Πολωνία, τη Σκωτία, την Αυστραλία, τη Φλόριντα, το Αϊντάχο και την Οκλαχόμα» δήλωσε η ιδιοκτήτρια  πολυσύχναστης καφετέριας και μοτέλ στην περιοχή, Connie West.

Οι ελάχιστες μικρές, τοπικές επιχειρήσεις από βενζινάδικα μέχρι καφετέρειες, έχουν κρεμάσει ταμπέλες όπου καλωσορίζουν τους επισκέπτες.
Ωστοσο, οι αρχές έχουν καλέσει τους επισκέπτες να έχουν μαζί τους άφθονα τρόφιμα, νερό και καύσιμα.

Το hastag #Area51 είναι εδώ και ώρες δημοφιλές trend στο Twitter ενώ οι χρήστες έχουν «στήσει» το δικό τους διαδικτυακό πάρτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου