Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

14χρονος σκότωσε πέντε μέλη της οικογένειάς του


Κάθε λίγο και λιγάκι να κι ένας άλλος εγκληματίας στις ΗΠΑ.
Τι συμβαίνει άραγε;

Είναι το φαγητό όπως hamburgers hot dogs και imitationς υγιεινών τροφών, οι broken down οικογένειες και η απάθεια των γονέων, τα εγκλήματα που δείχνουν στον κινηματόγραφο και στην TV, τα ναρκωτικά, το ποτό… Ο νόμος που είναι ελαστικός ή όλα μαζί;  Aς μη ξεχνάμε ότι είμαστε ένα "νούμερο" και βάσει των αριθμών λαμβάνουν και τις αποφάσεις!   Paneliakos.com



Αστυνομικοί στο Ελκμοντ της Αλαμπάμας, στο σημείο που ένας 14χρονος σκότωσε πέντε μέλη της οικογένειάς του. (WHNT-TV News via AP)

ΕΛΚΜΟΝΤ. ΑΛΑΜΠΑΜΑ. Ενας 14χρονος σκότωσε με πιστόλι πέντε μέλη της οικογένειάς του τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στην αμερικανική πολιτεία Αλαμπάμα, ανέφερε η τοπική αστυνομία.\
Ο έφηβος, αφού κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, <παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε τα πέντε μέλη της οικογένειάς του στην κατοικία τους>, έγραψε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Λάιμστοουν, που βρίσκεται στα σύνορα με το Τενεσί, νότια του Νάσβιλ.
<Βοηθά αυτή τη στιγμή τους ερευνητές να εντοπίσουν το όπλο, ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών, το οποίο είπε ότι πέταξε εκεί κοντά>, διευκρίνισαν οι αρχές.
Η αστυνομία είχε αναφέρει αρχικά πως τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου και πως άλλοι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι δύο τελευταίοι υπέκυψαν στα τραύματά τους τις επόμενες ώρες.
Σύμφωνα με την “Daily Journal”, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι στην μικρή πόλη του Ελκμοντ νωρίς το πρωί της Τρίτης βρήκαν έναν ενήλικα και δύο παιδιά μικρά παιδιά νεκρά, ενώ μία ενήλικας και ένα παιδί υπέκυψαν αργότερα στα τραύματά τους στο νοσοκομείο που διακομίσθηκαν.
Ο βοηθός σερίφης Μάικ Μπλέικλεϊ ήταν αυτός που δήλωσε πως ο έφηβος ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του, της μητριάς του και των αδερφών του.
Μέχρι το πρωί της Τρίτης το κίνητρο του δράστη παρέμενε άγνωστο.
Το Ελκμοντ είναι μία μικρή πόλη βορειοδυτικά του Χάντσβιλ της Αλαμπάμας.
Ενας άνδρας σκότωσε επτά ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 22 στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο Τέξας πυροβολώντας αδιακρίτως οδηγούς αυτοκινήτων.
Πηγές: “APE-MPE”, “Daily Journal”, Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου