Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019

Αυστηρά πρόστιμα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Αυστηρότατα είναι τα διοικητικά πρόστιμα, που προβλέπονται για τους φορείς εκείνους που παραβιάζουν τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

Αυστηρότατα είναι τα διοικητικά πρόστιμα, που προβλέπονται για τους φορείς εκείνους που παραβιάζουν τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.
Παρ’ όλα αυτά, λιγότερο από 1 στα 10, δημόσια νοσοκομεία έχει συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του.
Από επίσημα στοιχεία προκύπτει, πιο συγκεκριμένα, ότι μόλις 13 δημόσια νοσοκομεία – δηλαδή λιγότερο από 10% – έχουν ορίσει υπεύθυνο προστασίας δεδομένων ή DPO, όπως ονομάζεται.
Μία υποχρέωση που προβλέπεται ρητά σε εγκύκλιο που είχε αποστείλει το Υπουργείο Υγείας στα νοσηλευτικά ιδρύματα, για τη συμμόρφωσή τους με τον Κανονισμό.
Η μη εκπλήρωση της υποχρέωσης για ορισμό DPO επισύρει την επιβολή αυστηρότατων διοικητικών προστίμων. Όπως φαίνεται, όμως, η αρμόδια Αρχή αρκείται μόνο σε επισημάνσεις προς τους δημόσιους φορείς που αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν με τον Κανονισμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, τέθηκε σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου 2018 και εφαρμόζεται ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε εθνικές διατάξεις.
Πηγή: onetv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου