Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019

Απεβίωσε σήμερα ο κ. Ναπολέων Χρονόπουλος, από τη Βοστώνη, στον Πύργο ΗλείαςΔυστυχώς ένα από τα ιδρυτικά μέλη  και στέλεχος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης δεν υπάρχει πιά.
Πρόκειται για τον κ. Ναπολέων Χρονόπουλο, από το West Roxbury της Βοστώνης.  Σύζυγος αυτού Θεοδώρα Χρονοπούλου δασκάλα των Ελληνικών στην κοινότητα του Αγίου Νεκταρίου, Γραμματέας του Συλλόγου μας ενώ στο παρελθόν ήταν Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου και Γραμματέας της Πανηλειακής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Βοστώνης.
Heartfelt Tribute Floor Basket- Blue  WhiteΌπως είχαμε γράψει πριν μερικές ημέρες το ζεύγος Χρονοπούλου βρισκόταν για διακοπές στον Πύργο Ηλείας, όπου και η καταγωγή των (ο Ναπολέων από τους Σχίνους Ολυμπίας και η Θεοδώρα από τον Πύργο).  
Πριν μερικές ημέρες ο κ. Χρονόπουλος έπαθε εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ανδρέας Παπανδρέου του Πύργου.  Έδωσε μάχη για τη ζωή, αλλά, τελικά σήμερα εξέπνευσε.
Σύμφωνα με την κ. Χρονοπούλου η κηδεία θα γίνει αργότερα αυτό το μήνα στη Βοστώνη.

Ο Πανηλειακός Συλογος Βοστώνης, ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και όλα τα μέλη,  και η Ομογένεια της Νέας Αγγλίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου