Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Απεβίωσε σήμερα ο κ. Ναπολέων Χρονόπουλος, από τη Βοστώνη, στον Πύργο Ηλείας



Δυστυχώς ένα από τα ιδρυτικά μέλη  και στέλεχος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης δεν υπάρχει πιά.
Πρόκειται για τον κ. Ναπολέων Χρονόπουλο, από το West Roxbury της Βοστώνης.  Σύζυγος αυτού Θεοδώρα Χρονοπούλου δασκάλα των Ελληνικών στην κοινότητα του Αγίου Νεκταρίου, Γραμματέας του Συλλόγου μας ενώ στο παρελθόν ήταν Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου και Γραμματέας της Πανηλειακής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Βοστώνης.
Heartfelt Tribute Floor Basket- Blue  WhiteΌπως είχαμε γράψει πριν μερικές ημέρες το ζεύγος Χρονοπούλου βρισκόταν για διακοπές στον Πύργο Ηλείας, όπου και η καταγωγή των (ο Ναπολέων από τους Σχίνους Ολυμπίας και η Θεοδώρα από τον Πύργο).  
Πριν μερικές ημέρες ο κ. Χρονόπουλος έπαθε εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ανδρέας Παπανδρέου του Πύργου.  Έδωσε μάχη για τη ζωή, αλλά, τελικά σήμερα εξέπνευσε.
Σύμφωνα με την κ. Χρονοπούλου η κηδεία θα γίνει αργότερα αυτό το μήνα στη Βοστώνη.

Ο Πανηλειακός Συλογος Βοστώνης, ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και όλα τα μέλη,  και η Ομογένεια της Νέας Αγγλίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου