Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

«Έφυγε» ο δικηγόρος Α. Μπούρος από την Αμαλιάδα…καταγωγή από το Σιμόπουλο, Ηλείας
«Έφυγε» τα ξημερώματα της Πέμπτης από τη ζωή ο Αμαλιαδίτης δικηγόρος Αθηνών Ανδρέας Μπούρος, μόλις στα 51 του χρόνια, «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο.
Για μήνες έδινε τον δικό του γενναίο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, όμως χθες άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και τους πολλούς φίλους του στην Αμαλιάδα και στο Σιμόπουλο όπου γεννήθηκε ο πατέρας του, Μίμης (Δημήτρης) και ο θείος του Βαγγέλης.
Ο Ανδρέας Μπούρος είναι γιος του αειμνήστου δικηγόρου Δημήτρη και ανιψιός του αείμνηστου, επί σειρά ετών προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Βαγγέλη Μπούρου και γεννήθηκε στην Αμαλιάδα, όπου και έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια.  Τον θυμόμαστε τα καλοκαίρια στο Σιμόπουλο να βοηθά τον παππού του Διονύση Μπούρο και να παίζει στις αλάνες της πρωτεύουσας της Πηνείας.
Επισκέπτονταν την Αμαλιάδα σε κάθε ευκαιρία, αφού είχε άρρηκτες σχέσεις με τον τόπο και τους φίλους του από παλιά. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα σε ιερό ναό της Αθήνας και αύριο θα ταφεί στο νεκροταφείο της Φραγκαβίλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου