Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

«Έφυγε» ο δικηγόρος Α. Μπούρος από την Αμαλιάδα…καταγωγή από το Σιμόπουλο, Ηλείας




«Έφυγε» τα ξημερώματα της Πέμπτης από τη ζωή ο Αμαλιαδίτης δικηγόρος Αθηνών Ανδρέας Μπούρος, μόλις στα 51 του χρόνια, «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο.
Για μήνες έδινε τον δικό του γενναίο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, όμως χθες άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και τους πολλούς φίλους του στην Αμαλιάδα και στο Σιμόπουλο όπου γεννήθηκε ο πατέρας του, Μίμης (Δημήτρης) και ο θείος του Βαγγέλης.
Ο Ανδρέας Μπούρος είναι γιος του αειμνήστου δικηγόρου Δημήτρη και ανιψιός του αείμνηστου, επί σειρά ετών προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Βαγγέλη Μπούρου και γεννήθηκε στην Αμαλιάδα, όπου και έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια.  Τον θυμόμαστε τα καλοκαίρια στο Σιμόπουλο να βοηθά τον παππού του Διονύση Μπούρο και να παίζει στις αλάνες της πρωτεύουσας της Πηνείας.
Επισκέπτονταν την Αμαλιάδα σε κάθε ευκαιρία, αφού είχε άρρηκτες σχέσεις με τον τόπο και τους φίλους του από παλιά. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα σε ιερό ναό της Αθήνας και αύριο θα ταφεί στο νεκροταφείο της Φραγκαβίλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου