Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

«Έφυγε» ο δικηγόρος Α. Μπούρος από την Αμαλιάδα…καταγωγή από το Σιμόπουλο, Ηλείας
«Έφυγε» τα ξημερώματα της Πέμπτης από τη ζωή ο Αμαλιαδίτης δικηγόρος Αθηνών Ανδρέας Μπούρος, μόλις στα 51 του χρόνια, «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο.
Για μήνες έδινε τον δικό του γενναίο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, όμως χθες άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και τους πολλούς φίλους του στην Αμαλιάδα και στο Σιμόπουλο όπου γεννήθηκε ο πατέρας του, Μίμης (Δημήτρης) και ο θείος του Βαγγέλης.
Ο Ανδρέας Μπούρος είναι γιος του αειμνήστου δικηγόρου Δημήτρη και ανιψιός του αείμνηστου, επί σειρά ετών προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Βαγγέλη Μπούρου και γεννήθηκε στην Αμαλιάδα, όπου και έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια.  Τον θυμόμαστε τα καλοκαίρια στο Σιμόπουλο να βοηθά τον παππού του Διονύση Μπούρο και να παίζει στις αλάνες της πρωτεύουσας της Πηνείας.
Επισκέπτονταν την Αμαλιάδα σε κάθε ευκαιρία, αφού είχε άρρηκτες σχέσεις με τον τόπο και τους φίλους του από παλιά. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα σε ιερό ναό της Αθήνας και αύριο θα ταφεί στο νεκροταφείο της Φραγκαβίλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου