Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Εξαφανίστηκε στην Ικαρία μία 35χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός που ζει στην Κύπρο

Τετάρτη, 7 Αυγούστου, 2019




Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ.

ΙΚΑΡΙΑ. Συνεχίζονται στην Ικαρία οι έρευνες, για τον εντοπισμό 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου.
Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, ξεκίνησαν τη Δευτέρα αμέσως μετά τη δήλωση της εξαφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.
Σε αυτές συνδράμουν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας με δυο οχήματα, ομάδα εθελοντών, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου με πλωτό μέσο και όχημα χερσαίας περιπολίας, καθώς και ελικόπτερο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.
Παράλληλα διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες της εξαφάνισης, με τη συνδρομή κλιμακίων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει από φίλους της εξαφανισθείσας αναρτηθεί η παρακάτω σημείωση με τη φωτογραφία της:
«Έμπειρη δρομέας βουνού και αναρριχήτρια χάθηκε στην Ικαρία. Χθες το πρωί πήγε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε. Αν είσαι εκεί και μπορείς να βοηθήσεις παρακαλώ επικοινώνησε με την τοπική αστυνομία 2275022222. Ενημέρωσε φίλους ορειβάτες, αναρριχητές, δρομείς που είναι εκεί και γνωρίζουν το νησί».
Επίσημα δεν δόθηκε το όνομα της εξαφανισθείσας, αλλά πρόκειται για την Natalie Christopher (Ναταλί Κρίστοφερ), αστροφυσικό, η οποία ζει στην Κύπρο.
Την εξαφάνισή της δήλωσε ο Κύπριος σύντροφός της, με τον οποίο έκαναν διακοπές στο νησί, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ikariaki.gr.
Παράλληλα διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες της εξαφάνισης, με τη συνδρομή κλιμακίων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ στο δωμάτιο του ζευγαριού στο ξενοδοχείο, πάνω στο κρεβάτι, βρέθηκαν κηλίδες αίματος στις οποίες θα γίνει εξέταση DNA, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου