Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Δεν μπορεί να δοθεί wild card στον Ολυμπιακό για συμμετοχή στην Basket League

Αλλά, για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ μίλησε ο διεθνής Κώστας Σλούκας που παίζει στην Τουρκία και στην Ευρώπη με την Φενέρ-μπαξέ: «Δυστυχώς η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ είναι μίζερη. Με στεναχωρεί όλο αυτό, με λυπεί, με προβληματίζει. Στο τέλος της ημέρας όμως, επειδή η ζωή μου είναι μακριά από την Ελλάδα, χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Χαίρομαι που δεν παίζω στην Ελλάδα. Πρέπει οι ιθύνοντες να το δούνε αυτό, γιατί όλοι στο εξωτερικό έχουν πολύ άσχημη άποψη για την χώρα μας και το μπάσκετ». 

Ο ΕΣΑΚΕ περιμένει από την ΕΟΚ για την ομάδα που θα αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ο οποίοw δεν μπορεί να πάρει την wild card. 
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ ήταν και αυτό για την ομάδα που θα αντικαταστήσει τους «ερυθρόλευκους».
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 13 ομάδες στην Basket League και μένει μία κοινή θέση.
Ο κανονισμός τον οποίο επιβεβαίωσαν τα μέλη του συμβουλίου αναφέρει πως πρώτη επιλαχούσα είναι η Καστοριά. Αν αρνηθεί τότε θα ερωτηθεί η Καρδίτσα. Αν και αυτή απαντήσει αρνητικά τότε θα δοθεί μία wild card η οποία όμως δεν μπορεί να πάει στους Πειραιώτες.
Σημείωση: 
Είναι για κλάματα.  Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός, να μην είναι στο πρωτάθλημα…  Άλλοι βάζουν εκατομμύρια και άλλοι εισπράττουν επιδοτήσεις για να έχουν τις «δική του ομάδα».  Ντροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου