Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Δεν μπορεί να δοθεί wild card στον Ολυμπιακό για συμμετοχή στην Basket League

Αλλά, για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ μίλησε ο διεθνής Κώστας Σλούκας που παίζει στην Τουρκία και στην Ευρώπη με την Φενέρ-μπαξέ: «Δυστυχώς η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ είναι μίζερη. Με στεναχωρεί όλο αυτό, με λυπεί, με προβληματίζει. Στο τέλος της ημέρας όμως, επειδή η ζωή μου είναι μακριά από την Ελλάδα, χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Χαίρομαι που δεν παίζω στην Ελλάδα. Πρέπει οι ιθύνοντες να το δούνε αυτό, γιατί όλοι στο εξωτερικό έχουν πολύ άσχημη άποψη για την χώρα μας και το μπάσκετ». 

Ο ΕΣΑΚΕ περιμένει από την ΕΟΚ για την ομάδα που θα αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ο οποίοw δεν μπορεί να πάρει την wild card. 
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ ήταν και αυτό για την ομάδα που θα αντικαταστήσει τους «ερυθρόλευκους».
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 13 ομάδες στην Basket League και μένει μία κοινή θέση.
Ο κανονισμός τον οποίο επιβεβαίωσαν τα μέλη του συμβουλίου αναφέρει πως πρώτη επιλαχούσα είναι η Καστοριά. Αν αρνηθεί τότε θα ερωτηθεί η Καρδίτσα. Αν και αυτή απαντήσει αρνητικά τότε θα δοθεί μία wild card η οποία όμως δεν μπορεί να πάει στους Πειραιώτες.
Σημείωση: 
Είναι για κλάματα.  Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός, να μην είναι στο πρωτάθλημα…  Άλλοι βάζουν εκατομμύρια και άλλοι εισπράττουν επιδοτήσεις για να έχουν τις «δική του ομάδα».  Ντροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου