Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Δεν μπορεί να δοθεί wild card στον Ολυμπιακό για συμμετοχή στην Basket League

Αλλά, για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ μίλησε ο διεθνής Κώστας Σλούκας που παίζει στην Τουρκία και στην Ευρώπη με την Φενέρ-μπαξέ: «Δυστυχώς η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ είναι μίζερη. Με στεναχωρεί όλο αυτό, με λυπεί, με προβληματίζει. Στο τέλος της ημέρας όμως, επειδή η ζωή μου είναι μακριά από την Ελλάδα, χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Χαίρομαι που δεν παίζω στην Ελλάδα. Πρέπει οι ιθύνοντες να το δούνε αυτό, γιατί όλοι στο εξωτερικό έχουν πολύ άσχημη άποψη για την χώρα μας και το μπάσκετ». 

Ο ΕΣΑΚΕ περιμένει από την ΕΟΚ για την ομάδα που θα αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ο οποίοw δεν μπορεί να πάρει την wild card. 
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ ήταν και αυτό για την ομάδα που θα αντικαταστήσει τους «ερυθρόλευκους».
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 13 ομάδες στην Basket League και μένει μία κοινή θέση.
Ο κανονισμός τον οποίο επιβεβαίωσαν τα μέλη του συμβουλίου αναφέρει πως πρώτη επιλαχούσα είναι η Καστοριά. Αν αρνηθεί τότε θα ερωτηθεί η Καρδίτσα. Αν και αυτή απαντήσει αρνητικά τότε θα δοθεί μία wild card η οποία όμως δεν μπορεί να πάει στους Πειραιώτες.
Σημείωση: 
Είναι για κλάματα.  Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός, να μην είναι στο πρωτάθλημα…  Άλλοι βάζουν εκατομμύρια και άλλοι εισπράττουν επιδοτήσεις για να έχουν τις «δική του ομάδα».  Ντροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου