Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019

NASA: Αποστολή εξετελέσθη – Εκτοξεύτηκε το διαστημόπλοιο που θα μεταφέρει ανθρώπους στο φεγγάρι το 2024Το διαστημόπλοιο Orion της NASA, που θα μεταφέρει για πρώτη φορά γυναίκα και τον επόμενο άντρα στο φεγγάρι το 2024, πέρασε με επιτυχία το τεστ.
Οι καιρικές συνθήκες στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στη Φλόριντα ήταν ιδανικές για την εκτόξευση και διεξαγωγή της δοκιμαστικής πτήσης, που ονομάζεται Ascent Abort-2.
Η «στοίβα» – τα μέρη δηλαδή που αποτελούν τον πύραυλο, το σύστημα εκκένωσης και η κάψουλα – είναι περίπου 28 μέτρα.
«Ήταν μία πολύ καλή πτήση», δήλωσε ο Mark Kirasich, ο μάνατζερ του προγράμματος Orion. «Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς ήταν υπέροχο. Το σύστημα εκκίνησης ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία. Την επόμενη φορά, μέσα στο διαστημόπλοιο θα βρίσκονται και επιβάτες».
Η δοκιμή έπρεπε να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν για την ομάδα Orion για να συγκεντρώσει δεδομένα και να ενημερώσει τις αποστολές που προχωρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου