Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019

NASA: Αποστολή εξετελέσθη – Εκτοξεύτηκε το διαστημόπλοιο που θα μεταφέρει ανθρώπους στο φεγγάρι το 2024Το διαστημόπλοιο Orion της NASA, που θα μεταφέρει για πρώτη φορά γυναίκα και τον επόμενο άντρα στο φεγγάρι το 2024, πέρασε με επιτυχία το τεστ.
Οι καιρικές συνθήκες στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στη Φλόριντα ήταν ιδανικές για την εκτόξευση και διεξαγωγή της δοκιμαστικής πτήσης, που ονομάζεται Ascent Abort-2.
Η «στοίβα» – τα μέρη δηλαδή που αποτελούν τον πύραυλο, το σύστημα εκκένωσης και η κάψουλα – είναι περίπου 28 μέτρα.
«Ήταν μία πολύ καλή πτήση», δήλωσε ο Mark Kirasich, ο μάνατζερ του προγράμματος Orion. «Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς ήταν υπέροχο. Το σύστημα εκκίνησης ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία. Την επόμενη φορά, μέσα στο διαστημόπλοιο θα βρίσκονται και επιβάτες».
Η δοκιμή έπρεπε να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν για την ομάδα Orion για να συγκεντρώσει δεδομένα και να ενημερώσει τις αποστολές που προχωρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου