Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Το Μιλγουόκι ανακήρυξε ως «Giannis Antetokounmpo Day» την 14η Ιουλίου


 


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσερχόμενος στην τελετή απονομής των βραβείων MVP που πραγματοποιήθηκε στη Σάντο Μόνικα της Καλιφόρνια στις 24 Ιουνίου (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ. Για το Μιλγουόκι η 14η Ιουλίου είναι πλέον επίσημα «Giannis Antetokounmpo Day» (Ημέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο), προς τιμήν του Ελληνα παίκτη, όπως έκανε γνωστό ο αξιωματούχος της κομητείας, Chris Abele.
O Γιάννης Αντετοκούνμπο, πέρα από τις ατομικές διακρίσεις – με πιο πρόσφατες αυτή της ανάδειξης MVP του NBA και  «Αθλητή της Χρονιάς» στις ΗΠΑ – έχει αναδείξει την ομάδα των Milwaukee Bucks σε πρωταγωνίστρια στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του Κόσμου.
Οι αξιωματούχοι και οι κάτοικοι της πόλης, μεταξύ των οποίων πολλοί ομογενείς, ανταποδίδουν σε κάθε ευκαιρία στον «Greek Freak» δείχνοντας την αγάπη στο πρόσωπό του.
Ως εκ τούτου, στις 2 μ.μ. τοπική ώρα, επρόκειτο στην έδρα των Bucks, το Fiserv Forum, να στηθεί ένα «γλέντι» για τον Γιάννη και την κατάκτηση του βραβείο του Πιο Πολύτιμου Παίκτη (MVP) του ΝΒΑ, για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, 2018-2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου