Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

Απεβίωσε ο φιλέλληνας δήμαρχος του Brockton, Massachusetts, William Carpentera man standing in front of a brick building: (Brockton, MA) - Brockton Mayor Bill Carpenter at Brockton City Hall on Thursday, October 26, 2017. Staff Photo by Patrick Whittemore 

Αιφνίδιο θάνατο βρήκε ο δήμαρχος της πόλης Brockton Mr. William Carpenter ο οποίος μάλιστα στις εκδηλώσεις για θέματα του Ελληνισμού όπως αυτής της Ελληνικής κοινότητας του Brockton για την 25η Μαρτίου, του Ελληνικού Φεστιβάλ και άλλων καθώς και στην παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης αυτοσυστηνόταν στην Ελληνική ως Βασίλειος Μαραγκός! 
Ο κ. Carpenter – Μαραγκός απεβίωσε την Τετάρτη το πρωί μάλλον από καρδιακό επεισόδιο.
Ο εκλιπών τελείωνε την τρίτη θητεία ως δήμαρχος και είχε καταθέσει τα χαρτιά για να διεκδικήσει τη δημαρχεία για τέταρτη θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου