Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Στην Ουάσιγκτον μεταβαίνει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος


Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2019Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ, Κώστας Μπέη.

Στην Ουάσιγκτον μεταβαίνει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, για πρώτη φορά από την ανάληψη καθηκόντων του, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος κατόπιν προσκλήσεως του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Mike Pompeo (Μάικ Πομπέο) και του πρέσβη Samuel Brownback (Σάμιουελ Μπράουνμπακ), προκειμένου να συμμετάσχει και ομιλήσει στη συνεδρίαση για την προστασία ευάλωτων θρησκευτικών μειονοτήτων σε περιοχές κρίσεων και συγκρούσεων.
Η συνεδρίαση θα γίνει στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ γνωστό ως Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ενώ παρών θα είναι και ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αρχιεπισκόπου για την Ουάσιγκτον και πέραν αυτής έχει ως εξής:
Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, στις 3:30 μ.μ. Επίσκεψη στον Ι. Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας της Ουάσιγκτον Washington, DC. Στις 6:00 μ.μ. Δέηση Θρησκευτικών ηγετών με τον συντονισμό του Οργανισμού Υπεράσπισης των Χριστιανών της Μέσης Ανατολής Rotunda, U.S. Capitol Building, Washington, D.C. Στις 8:45 μ.μ. Δείπνο των Προκαθημένων υπό του Οργανισμού Υπεράσπισης των Χριστιανών της Μέσης Ανατολής Capitol Hill Club, Washington, D.C.
Από την Τρίτη 16 έως την Πέμπτη 18 Ιουλίου από 9:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ. Υπουργική Σύνοδος για την προώθηση των Θρησκευτικών Ελευθεριών United States Dept. οf State, Washington, D.C. Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 στις 6:30 μ.μ. δεξίωση και Δείπνο του Τάγματος των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέα του Οικ. Πατριαρχείου προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου και Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ’ The Metropolitan Club, Washington, D.C.
Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, στη 1:15 μ.μ., συζήτηση για την προστασία ευάλωτων θρησκευτικών μειονοτήτων σε περιοχές κρίσεων και συγκρούσεων.
Ομιλία του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου κατόπιν προσκλήσεως του υπουργού κ. Mike Pompeo και του πρέσβη Samuel Brownback, United States Dept. of State, Washington, D.C. Στις 3:00 μ.μ. Δεξίωση του Τάγματος των Αρχόντων του Αποστόλου Ανδρέα με μέλη του Κογκρέσου U.S. Capitol Visitor Center, Washington, D.C.
Στις 5:30 μ.μ. συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο με θρησκευτικούς ηγέτες, United States Dept. of State, Washington, D.C. Στις 6:00 μ.μ. Δεξίωση του Υπουργού Εξωτερικών προς τιμήν των προσκεκλημένων θρησκευτικών ηγετών. Στις 7:30 μ.μ. Δείπνο του Υπουργού Υγείας Alex M. Azar (Αλεξ Αζαρ).
Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, 7:00 μ.μ. Δεξίωση του Υπουργείου Εξωτερικών για την ολοκλήρωση της Συνόδου Προώθησης των Θρησκευτικών Ελευθεριών United States Dept. of State, Washington, D.C.
Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, 7:00 μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της Εορτής του Προφήτου Ηλία, Ι. Ναός του Προφήτου Ηλία, Yonkers, NY.
Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, 8:45 π.μ. Ορθρος – 10:00 π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Μνημόσυνο της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής για την επέτειο μνήμης των θυμάτων της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974
Ιερός Ναός Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Port Washington, NY. Στις 7:00 μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της Εορτής της Αγίας Μαρκέλλας, Ιερός Ναός Αγίας Μαρκέλλας, Wantagh, NY
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου