Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

Χαλαρός για ούζα με τους δημοσιογράφους ο Αλέξης ΤσίπραςΛίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες των βουλευτικών εκλογών 2019, που θα κρίνουν το μέλλον του στην πρωθυπουργία της Ελλάδας ο πρωθυπουργός πήγε στο Λαύριο για το καθιερωμένο γεύμα με τους δημοσιογράφους, που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ.
Συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Λαύριο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και δεν παρέλειψε να βγάλει selfies με πολίτες που τον συνάντησαν στον δρόμο.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα της περιοχής όπου άστραψαν τα φλας των φωτογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου