Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

Συνάντηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΙΣΝ, κ. Ανδρέα Δρακόπουλο
Ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο του ΙΣΝ, κ. Ανδρέα Δρακόπουλο. Φωτογραφία: ΓΤ Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος.

ΑΘΗΝΑ. Συνάντηση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, κ. Ανδρέα Δρακόπουλο, πραγματοποίησε στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Επρόκειτο για την πρώτη συνάντηση που είχε στο Μαξίμου ως πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης και αυτό ίσως μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενίσχυση της παρουσίας του Ιδρύματος στους τομείς της υγείας, του πολιτισμού και της ασφάλειας του πολίτη.
Ο Πρωθυπουργός είχε επίσης συνάντηση γνωριμίας με τον επικεφαλής του SSM* κ. Andrea Enria, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας. Παρόντες ήταν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, Γιώργος Ζαββός.
Ο κ. Enria ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα.
Αργότερα, με τον Πρωθυπουργό συναντήθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης με ατζέντα όλα τα θέματα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Για το θέμα της ΔΕΗ, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως το ζήτημα είναι επείγον και πιεστικό και πως επιδιώκεται σχέδιο σωτηρίας για τους υπαλλήλους και την επιχείρηση.
«Εκείνο που επιδιώκουμε είναι να πάμε γρήγορα. Δεν υπερβάλλουμε για το θέμα της ΔΕΗ. Στις προγραμματικές δηλώσεις θα είμαστε πολύ σαφείς» τόνισε ο κ. Χατζηδάκη
*Ο SSM (Single Supervisory Mechanism), Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός αποτελεί τον ελεγκτικό μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) επί των τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου