Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Συνάντηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΙΣΝ, κ. Ανδρέα Δρακόπουλο




Ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο του ΙΣΝ, κ. Ανδρέα Δρακόπουλο. Φωτογραφία: ΓΤ Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος.

ΑΘΗΝΑ. Συνάντηση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, κ. Ανδρέα Δρακόπουλο, πραγματοποίησε στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Επρόκειτο για την πρώτη συνάντηση που είχε στο Μαξίμου ως πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης και αυτό ίσως μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενίσχυση της παρουσίας του Ιδρύματος στους τομείς της υγείας, του πολιτισμού και της ασφάλειας του πολίτη.
Ο Πρωθυπουργός είχε επίσης συνάντηση γνωριμίας με τον επικεφαλής του SSM* κ. Andrea Enria, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας. Παρόντες ήταν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, Γιώργος Ζαββός.
Ο κ. Enria ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα.
Αργότερα, με τον Πρωθυπουργό συναντήθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης με ατζέντα όλα τα θέματα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Για το θέμα της ΔΕΗ, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως το ζήτημα είναι επείγον και πιεστικό και πως επιδιώκεται σχέδιο σωτηρίας για τους υπαλλήλους και την επιχείρηση.
«Εκείνο που επιδιώκουμε είναι να πάμε γρήγορα. Δεν υπερβάλλουμε για το θέμα της ΔΕΗ. Στις προγραμματικές δηλώσεις θα είμαστε πολύ σαφείς» τόνισε ο κ. Χατζηδάκη
*Ο SSM (Single Supervisory Mechanism), Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός αποτελεί τον ελεγκτικό μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) επί των τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου