Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

Συνάντηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΙΣΝ, κ. Ανδρέα Δρακόπουλο
Ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο του ΙΣΝ, κ. Ανδρέα Δρακόπουλο. Φωτογραφία: ΓΤ Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος.

ΑΘΗΝΑ. Συνάντηση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, κ. Ανδρέα Δρακόπουλο, πραγματοποίησε στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Επρόκειτο για την πρώτη συνάντηση που είχε στο Μαξίμου ως πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης και αυτό ίσως μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενίσχυση της παρουσίας του Ιδρύματος στους τομείς της υγείας, του πολιτισμού και της ασφάλειας του πολίτη.
Ο Πρωθυπουργός είχε επίσης συνάντηση γνωριμίας με τον επικεφαλής του SSM* κ. Andrea Enria, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας. Παρόντες ήταν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, Γιώργος Ζαββός.
Ο κ. Enria ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα.
Αργότερα, με τον Πρωθυπουργό συναντήθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης με ατζέντα όλα τα θέματα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Για το θέμα της ΔΕΗ, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως το ζήτημα είναι επείγον και πιεστικό και πως επιδιώκεται σχέδιο σωτηρίας για τους υπαλλήλους και την επιχείρηση.
«Εκείνο που επιδιώκουμε είναι να πάμε γρήγορα. Δεν υπερβάλλουμε για το θέμα της ΔΕΗ. Στις προγραμματικές δηλώσεις θα είμαστε πολύ σαφείς» τόνισε ο κ. Χατζηδάκη
*Ο SSM (Single Supervisory Mechanism), Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός αποτελεί τον ελεγκτικό μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) επί των τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου