Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Απάντηση του ΥΦΥΠΕΞ Αντώνη Διαματάρη σε συκοφαντίες
Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2019

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, κ. Αντώνης Η. Διαματάρης (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

ΑΘΗΝΑ. Απάντηση έδωσε ο υφυπουργός των Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Αντώνης Η. Διαματάρης, σε επίθεση που δέχθηκε από αθηναϊκή εφημερίδα, σε συνέχεια παρόμοιου συκοφαντικού δημοσιεύματος που είχε αναρτηθεί προ ημερών σε άλλη ιστοσελίδα, στο πλαίσιο προσπάθειας να εμφανιστεί ο ίδιος ως χουντικός.
Η απάντηση του κ. Διαματάρη αναφέρει:
«Ξεπερνά τα όρια του γελοίου σημερινό δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας για το άτομό μου. Είμαι υπερήφανος που γίνομαι στόχος των κ. Κουρή και Βαξεβάνη. Ομως, το ότι οι κύριοι αυτοί θεωρούν τους εαυτούς τους τιμητές της Δημοκρατίας, είναι επιεικώς τραγελαφικό».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου