Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Απάντηση του ΥΦΥΠΕΞ Αντώνη Διαματάρη σε συκοφαντίες
Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2019

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, κ. Αντώνης Η. Διαματάρης (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

ΑΘΗΝΑ. Απάντηση έδωσε ο υφυπουργός των Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Αντώνης Η. Διαματάρης, σε επίθεση που δέχθηκε από αθηναϊκή εφημερίδα, σε συνέχεια παρόμοιου συκοφαντικού δημοσιεύματος που είχε αναρτηθεί προ ημερών σε άλλη ιστοσελίδα, στο πλαίσιο προσπάθειας να εμφανιστεί ο ίδιος ως χουντικός.
Η απάντηση του κ. Διαματάρη αναφέρει:
«Ξεπερνά τα όρια του γελοίου σημερινό δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας για το άτομό μου. Είμαι υπερήφανος που γίνομαι στόχος των κ. Κουρή και Βαξεβάνη. Ομως, το ότι οι κύριοι αυτοί θεωρούν τους εαυτούς τους τιμητές της Δημοκρατίας, είναι επιεικώς τραγελαφικό».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου