Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019

Δείτε πώς μάς εξαπατούν οι διαφημίσεις φαγητώνΈνα βίντεο αποκαλύπτει τους «πονηρούς» τρόπους που χρησιμοποιούν οι διαφημιστικές εταιρείες ώστε να κάνουν τα φαγητά και τα γλυκά να μοιάζουν πραγματικά λαχταριστά, ακόμη και αν η πραγματική τους εικόνα είναι πολύ διαφορετική.
Όσο απογοητευτικό και αν ακούγεται, οι τούρτες που χαζεύεις στις φωτογραφίες μπορεί να αποτελούνται στην πραγματικότητα από στρώσεις… χαρτόνι, τα ζουμερά burgers διατηρούν στη θέση τους τα πολλά υλικά τους με οδοντογλυφίδες, τα εντυπωσιακά παγωτά μπορεί να μην είναι τίποτα άλλο από χρωματισμένος πουρές πατάτας, ενώ το ομοιόμορφα ροδοψημένο κοτόπουλο μπορεί απλά να έχει δεχτεί μία σπέσιαλ περιποίηση με σπρέι μαυρίσματος!
Αλλά επειδή τα λόγια είναι περιττά, δες το βίντεο που δείχνει πολλά από αυτά τα ομολογουμένως έξυπνα κολπάκια, που κάνουν τα φαγητά να μοιάζουν τέλεια.
Αν πιστεύεις ότι το βίντεο είναι υπερβολικό και αποκλείεται να αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, απλά σκέψου πόσες φορές έχεις δει φωτογραφίες πιάτων εστιατορίων που προέρχονται από επαγγελματική φωτογράφιση και μετά όταν τα παρήγγειλες εσύ αυτό που ήρθε στο τραπέζι σου ήταν κατά πολύ διαφορετικό.
Πηγή: olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου