Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019

Δείτε πώς μάς εξαπατούν οι διαφημίσεις φαγητώνΈνα βίντεο αποκαλύπτει τους «πονηρούς» τρόπους που χρησιμοποιούν οι διαφημιστικές εταιρείες ώστε να κάνουν τα φαγητά και τα γλυκά να μοιάζουν πραγματικά λαχταριστά, ακόμη και αν η πραγματική τους εικόνα είναι πολύ διαφορετική.
Όσο απογοητευτικό και αν ακούγεται, οι τούρτες που χαζεύεις στις φωτογραφίες μπορεί να αποτελούνται στην πραγματικότητα από στρώσεις… χαρτόνι, τα ζουμερά burgers διατηρούν στη θέση τους τα πολλά υλικά τους με οδοντογλυφίδες, τα εντυπωσιακά παγωτά μπορεί να μην είναι τίποτα άλλο από χρωματισμένος πουρές πατάτας, ενώ το ομοιόμορφα ροδοψημένο κοτόπουλο μπορεί απλά να έχει δεχτεί μία σπέσιαλ περιποίηση με σπρέι μαυρίσματος!
Αλλά επειδή τα λόγια είναι περιττά, δες το βίντεο που δείχνει πολλά από αυτά τα ομολογουμένως έξυπνα κολπάκια, που κάνουν τα φαγητά να μοιάζουν τέλεια.
Αν πιστεύεις ότι το βίντεο είναι υπερβολικό και αποκλείεται να αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, απλά σκέψου πόσες φορές έχεις δει φωτογραφίες πιάτων εστιατορίων που προέρχονται από επαγγελματική φωτογράφιση και μετά όταν τα παρήγγειλες εσύ αυτό που ήρθε στο τραπέζι σου ήταν κατά πολύ διαφορετικό.
Πηγή: olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου