Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

Ο δρόμος του Ολυμπιακού και η Α2

Μετά τον αγώνα του #mexritelous, στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει πως δεν θα κάνουν στιγμή πίσω. Δεν ενδιαφέρουν τους Ερυθρόλευκους οι όποιες επιπτώσεις των πράξεών τους, αφού το μοναδικό που έχει σημασία είναι η απαλλαγή του ελληνικού μπάσκετ από το κατεστημένο που το κατασπαράζει εδώ και χρόνια.
Τα αγωνιστικά θέματα είναι στο μυαλό του Μπλατ και των συνεργατών του, όμως υπάρχει και το ανοιχτό μέτωπο αναφορικά με το που θα αγωνίζεται η ομάδα την επόμενη σεζόν.
Η Ευρωλίγκα είναι δεδομένη για τους Ερυθρόλευκους και απομένει πλέον να δηλώσουν συμμετοχή στην Α2. Το θέμα είναι άκρως τυπικό, καθώς δεν έχει περάσει καν ως σκέψη από τους Πειραιώτες να συμβεί κάτι διαφορετικό. Όπως έχουμε ξανατονίσει, η ομάδα του Πειραιά δεν θα αγωνιστεί στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία με τα βασικά της όπλα, θα παρατάξει ένα εντελώς άλλο ρόστερ και ουσιαστικά εκεί θα βρεθεί για τους τύπους. Η Α1 είναι στο μυαλό του Ολυμπιακού μονάχα εάν πέσει το οικοδόμημα της ομοσπονδίας και γίνουν τομές στο ελληνικό μπάσκετ. Ετσι όπως είναι η κατάσταση, οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν θέση στην Basket League.
Την Δευτέρα (15/07) λήγει η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στην κατηγορία και αξίζει να αναφερθεί ότι στην προκήρυξη της Ομοσπονδίας δεν υπάρχει πουθενά το όνομα τω Ερυθρόλευκων αναφορικά με την Α2, αφού υπάρχουν ακόμα οι ομάδες Χ και Ψ.
O Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στην Α2, καθώς τότε συντρέχει άμεσος κίνδυνος διάλυσης της ΚΑΕ και εννοείται πως θα χαθεί και το ΑΦΜ της ομάδας, μπλέκοντάς την σε νομικές περιπέτειες που δεν υπάρχει λόγος να φτάσει σε αυτό το σημείο.
Ταυτόχρονα υπάρχει τεράστιος προβληματισμός στο εσωτερικό του ΕΣΑΚΕ. Αυτή η παράμετρος, δηλαδή της απουσίας των Ερυθρόλευκων από την Α1, δημιουργεί κλυδωνισμούς στην Basket League και κάνει ακόμα πιο θολό το τοπίο για τη σεζόν 2019-20. Με τους χορηγούς απόντες, τα τηλεοπτικά υποτιμημένα αφού θα λείπει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα, έχουν βάλει τη θηλιά στο λαιμό των ανθρώπων που τρέχουν την Α1 και βλέπουν ότι ο κλοιός έχε στενέψει επικίνδυνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου