Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

Χωρίς Ολυμπιακό η προκήρυξη της ΕΟΚ για την Α2Η προκήρυξη της ΕΟΚ που βγαίνει κάθε καλοκαίρι για το πρωτάθλημα 2019/20 τις Α2 Ανδρών περιλαμβάνει 14 ομάδες (μεταξύ αυτών και ο Κόροιβος) και δύο… άγνωστες.
Η ΕΟΚ δημοσιοποιεί όλες τις προκηρύξεις κάθε χρόνο για τα εθνικά πρωταθλήματα όμως σε αυτό της Α2 ο Ολυμπιακός δεν αναφέρεται καθόλου.
Αξίζει να σημειωθεί πως αναφέρονται 14 ομάδες από τις 16 που δικαιούνται να πάρουν μέρος στην κατηγορία: Καστοριά, Καρδίτσα, Χαρίλαος Τρικούπης, Διαγόρας Δρυοπιδέων, Ερμής Αγιάς Λάρισας, Ιπποκράτης Κω, Αμύντας, Ψυχικό, Απόλλων Πάτρας, Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη, Οίαξ Ναυπλίου, Ανατόλια, Δάφνη Δαφνίου και Ελευθερούπολη.
Παράλληλα αναφέρονται άλλες δύο ομάδες στη λίστα με τα ονόματα «Ομάδα Χ» και «Ομάδα Ψ». Το όνομα των ερυθρόλευκων ωστόσο δεν βρίσκεται πουθενά στην προκήρυξη.
Δείτε την προκήρυξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου