Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

Χωρίς Ολυμπιακό η προκήρυξη της ΕΟΚ για την Α2Η προκήρυξη της ΕΟΚ που βγαίνει κάθε καλοκαίρι για το πρωτάθλημα 2019/20 τις Α2 Ανδρών περιλαμβάνει 14 ομάδες (μεταξύ αυτών και ο Κόροιβος) και δύο… άγνωστες.
Η ΕΟΚ δημοσιοποιεί όλες τις προκηρύξεις κάθε χρόνο για τα εθνικά πρωταθλήματα όμως σε αυτό της Α2 ο Ολυμπιακός δεν αναφέρεται καθόλου.
Αξίζει να σημειωθεί πως αναφέρονται 14 ομάδες από τις 16 που δικαιούνται να πάρουν μέρος στην κατηγορία: Καστοριά, Καρδίτσα, Χαρίλαος Τρικούπης, Διαγόρας Δρυοπιδέων, Ερμής Αγιάς Λάρισας, Ιπποκράτης Κω, Αμύντας, Ψυχικό, Απόλλων Πάτρας, Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη, Οίαξ Ναυπλίου, Ανατόλια, Δάφνη Δαφνίου και Ελευθερούπολη.
Παράλληλα αναφέρονται άλλες δύο ομάδες στη λίστα με τα ονόματα «Ομάδα Χ» και «Ομάδα Ψ». Το όνομα των ερυθρόλευκων ωστόσο δεν βρίσκεται πουθενά στην προκήρυξη.
Δείτε την προκήρυξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου