Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Ποιες αλλαγές εξετάζονται για τις 120 δόσεις


Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2019
Δύο χρόνια μετά το τελευταίο ευρύ φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την προηγούμενη Βουλή, έρχεται ένα νέα σχέδιο νόμου με παρεμβάσεις και αλλαγές σε όλα σχεδόν τα πεδία της ασκούμενης φορολογικής πολιτικής.
Η νέα κυβέρνηση, σε λιγότερο από έναν μήνα από την ημερομηνία εκλογής της και χωρίς να έχει συζητηθεί σε κάποιο Eurogroup, πρόκειται να φέρει στη Βουλή σημαντικές αλλαγές.
Στο υπουργείο Οικονομικών, ο αρμόδιος υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο οποίος θεωρείται γνώστης των φορολογικών θεμάτων καθώς προέρχεται από τον κλάδο των εφοριακών και με τις καίριες επερωτήσεις του κατά το παρελθόν έχει δείξει ότι γνωρίζει και κατανοεί σε βάθος το φορολογικό σύστημα, έχει αναλάβει με τους επιτελείς της Καραγεώργη Σερβίας τησύνταξη του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.
Στόχος να είναι όσο πιο απλό γίνεται και οι παρεμβάσεις που θα γίνουν να κινούνται στις προεκλογικές εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας.
Με το νομοσχέδιο θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στη ρύθμιση των 120 δόσεων σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.
Στις αλλαγές στη ρύθμιση των χρεών περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, βελτιώσεις για όσους έχουν χρέη έως 3.000 ευρώ, επέκταση των 120 δόσεων για όλους (φυσικά και νομικά πρόσωπα) και μείωση του ετήσιου επιτοκίου με το οποίο επιβαρύνονται σήμερα οι δόσεις (ανέρχεται στο 5%).
Ερωτηματικό παραμένει αν θα έλθει στη Βουλή ως έχει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου της προηγούμενης κυβέρνησης προκειμένου να κυρωθεί, στην οποία προβλέπεται να ενταχθούν στις 120 δόσεις και οι οφειλές που θα βεβαιωθούν εντός του 2019 και μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης (έως 30 Σεπτεμβρίου 2019) αφορούν υποχρεώσεις ετών, υποθέσεων και περιόδων μέχρι και 31.12.2018.
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου