Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Ο Φορτούνης έγινε… Μέσι: Φοβερή γκολάρα απέναντι στην Αρμενία! (vid)
O μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού στο 87’ πέρασε όλη την άμυνα της Αρμενίας, «ψάρωσε» τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων και με πλασέ έκανε το 2-3, πετυχαίνοντας ένα από τα ωραιότερα γκολ της βραδιάς.

Μόνο αυτός. Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από την εθνική… τραγωδία απέναντι στην Αρμενία, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού στο 87’ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ α λά… Μέσι και να μειώνει σε 2-3.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πέρασε όλη την άμυνα της Αρμενίας, βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, τον… ψάρωσε με μια πολύ ωραία προσποίηση, τον άφησε να πέσει και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ένα φοβερό γκολ από τον Φορτούνη, που έδειξε για μια ακόμα φορά την σπουδαία του κλάση. Ενας παίκτης που κάνει τη διαφορά και απέδειξε περίτρανα ότι είναι μακράν ο πιο ποιοτικός παίκτη της «γαλανόλευκης».
Δείτε το γκολ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου