Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

O ΠτΔ έκανε δεκτό το αίτημα του Αλ. Τσίπρα για διάλυση της Βουλής και προκήρυξης εκλογών (vid)


Συνάντηση του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, 10 Ιουνίου, 2019. Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

ΑΘΗΝΑ. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ζήτησε τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών, πράγμα που έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο.
«Κύριε Πρόεδρε, όπως θα γνωρίζετε, άλλωστε το έχω προαναγγείλει από το βράδυ των Ευρωπαϊκών εκλογών ότι προτίθεμαι να ζητήσω την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη Εθνικών Εκλογών. Ηρθα σήμερα εδώ, δεδομένου ότι από την ημέρα των Ευρωπαϊκών Εκλογών διαμορφώθηκε μία συνθήκη που με δεδομένο ότι οι εθνικές εκλογές – το τέλος δηλαδή της θητείας της συνταγματικά κατοχυρωμένης συνέντευξης – είναι στα τέλη του Σεπτέμβρη, μια συνθήκη παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου τεσσάρων περίπου μηνών, πράγμα το οποίο έχω την ευθύνη να θεωρήσω ότι μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους για την ομαλή πορεία της Εθνικής Οικονομίας. Δεδομένου, δε, ότι έχουμε μπει σε έναν ενάρετο κύκλο ο οποίος δεν πρέπει επ’ ουδενί να διαταραχθεί διότι αυτό θα σήμαινε πως οι θυσίες και οι κόποι του ελληνικού λαού θα διακινδύνευαν. Με αυτά τα δεδομένα και έχοντας πλήρη την αίσθηση αυτής της ευθύνης σας ζητώ όπως διαλυθεί η Βουλή και προκηρυχτούν Εθνικές Εκλογές, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και ο σχετικός νόμος και την ανανέωση της λαϊκή εντολής», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Κύριε πρωθυπουργέ, αποδέχομαι την πρόταση της κυβέρνησης σύμφωνα με το Αρθρο 41, παράγραφος 2 του Συντάγματος, όπως άλλωστε το Αρθρο αυτό έχει παγίως ερμηνευθεί και εφαρμοστεί, σύμφωνα με την κοινοβουλευτική μας παράδοση και την αντίστοιχη πρακτική», απάντησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου