Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

Στη Βοστώνη και στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασσαχουσέτης (Massachusetts General Hospital) έφτασε ο πρώην άσσος των Red Sox (baseball) David Ortiz "big pappy"Στη Βοστώνη και στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασσαχουσέτης (Massachusetts General Hospital) έφτασε ο πρώην άσσος των Red Sox (baseballDavid Ortiz "big pappy" ο οποίος πυροβολίθηκε στη πατρίδα του (Dominican Republic) όταν ενώ βρισκόταν με φίλους στον αυλείο χώρο ενός κλαμπ πυροβολήθηκε από πίσω από δύο που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα.


Η σφαίρα πέρασε από το κάτω μέρος της πλάτης, κτύπησε το συκώτι, το στομάχι και το παχύ έντερο και βγήκε έξω από το στομάχι. Από τους πυροβολισμούς κτυπήθηκε και δεύτερο άτομο στην παρέα του Ortiz.  Ακολούθησαν σειρά εγχηρήσεων και του αφαιρέθηκε η χολή σνώ ζημιά έχουν το στομάχι και τα άλλα όργανα.
Ο ερχομός του David Ortiz στο Massachusetts General Hospital με τη βοήθεια της ομάδας της Βοστώνης.  Αεροσκάφος ασθενοφόρο πήγε στο Dominican Republic με επιτελείο ιατρών και επέστρεψε στη Βοστώνη τη συνοδεία του πατέρα του.

Ο David Ortiz ήταν 10 φορές στην ομάδα των all stars ενώ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας της Βοστώνης αφού τρεις φορές κέρδισε το πρωτάθλημα ενώ συγκέντρωνε πολλά εκατομμύρια δολάρια για τους άπορους και άλλους καλούς σκοπούς.

Ο αριθμός που είχε ο David Ortiz στη φανέλα του 34 έχει μπει στο γήπεδο των Boston Red Sox ενώ δεν μπορεί κανένας άλλος παίκτης της ομάδας να φορέσει τον αριθμό 34.


Πριν 3 χρόνια είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον 
David Ortiz και το συμπέρασμα που βγάλαμε ΄"είναι ένας καλοκάγαθος γίγαντας"  περαστικά του. Συνελήφθη από παρευρισκόμενους ένας από τους υπόπτους με όνομα Eddy Feliz, 25 χρονών, τον οποίο  ξυλοκόπησαν πριν τον παραδώσουν στην αστυνομία.  

Να σημειώσουμε ότι ο Ορτίζ είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στο Dominican Republic, στη Βοστώνη και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου