Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

Στοιχεία στα εντάλματα σύλληψης των F. Dulos και M. Troconis για την εξαφάνιση της J. Dulos


Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2019, Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ


O ομογενής Φώτης Ντούλος (Fotis Dulos) στο δικαστήριο. (Tyler Sizemore/Hearst Connecticut Media via AP, Pool)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Νέα στοιχεία έφεραν στην επιφάνεια τα εντάλματα για την σύλληψη του Φώτη Ντούλου (Fotis Dulos) και της Μισέλ Τροκόνη (Michelle Troconis), οι οποίοι κατηγορούνται πως παραποίησαν στοιχεία και παρεμπόδισαν την έρευνα για την υπόθεση της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλου (Jennifer Dulos) στις 24 Μαΐου, στο Νιου Καναάν του Κονέκτικατ.
Στο σπίτι της 50χρονης αγνοούμενης, μητέρας πέντε παιδιών, βρέθηκαν ίχνη από το αίμα της σε ρούχα και άλλα αντικείμενα σε διάφορα μέρη, ενώ κάμερα έχει καταγράψει δύο ανθρώπους, οι οποίοι ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά του 51χρονου ομογενή και της 44χρονης μνηστής του, να πετούν σακούλες σε κάδους απορριμμάτων, γράφουν οι Michael Gold και Cheryl P. Weinstock στη «New York Times».

H Michelle C. Troconis (Tyler Sizemore/Hearst Connecticut Media via AP, Pool)

Σύμφωνα με τα εντάλματα, τα οποία ήρθαν στη δημοσιότητα την Δευτέρα, βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στοιχεία που δείχνουν πως υπήρξε προσπάθεια καθαρισμού τους, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί «να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως διαδραματίστηκε σοβαρή επίθεση με φυσικούς όρους και πως η Τζένιφερ Ντούλου ήταν το φερόμενο θύμα», όπως έγραψαν οι αστυνομικοί στα εντάλματα.
Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του Νιου Καναάν, ένα πλούσιο προάστιο της πόλης της Νέας Υόρκης, περίπου 60 μίλια μακριά από το επίσης εύρωστο προάστιο του Χάρτφορντ, στο οποίο βρίσκεται το σπίτι που διέμεναν ο Φώτης Ντούλος και η μνηστή του και από το οποίο είχαν φύγει πριν δύο χρόνια η Τζένιφερ Ντούλου με τα πέντε παιδιά της.
Οπως γράφει η «New York Times», οι Αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες, στο οποίο διακρίνεται ένας άντρας και μία γυναίκα μέσα σε ένα φορτηγάκι που είναι ίδιο με εκείνο του Ντούλου και φαίνεται να σταματάει πάνω από 30 φορές σε κάδους απορριμμάτων σε απόσταση 4 χιλιομέτρων στο Χάρτφορντ και οι επιβάτες να εναποθέτουν εντός τους σακούλες απορριμμάτων.
Την Τρίτη, σύμφωνα με δημοσίευμα του «ABC News», η Αστυνομία του Νιου Καναάν ζητούσε από κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από τις 22 έως τις 25 Μαϊου, καθώς θεωρούν πως θα την βοηθήσει στην έρευνά της.

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε μπορεί το φερόμενο έγκλημα να συνέβη και αναζητούν το υλικό των καμερών για να διαλευκάνουν την υπόθεση.
Ο Φώτης Ντούλος και η Μισέλ Τροκόνη οδηγήθηκαν για πρώτη φορά στο Ανώτερο Δικαστήριο του Νόργουοκ την Δευτέρα και θα παρουσιαστούν και πάλι στις 11 Ιουνίου, ανέφερε σε δημοσίευμά του το «Associated Press».
H Μισέλ Τροκόνη δήλωσε στο δικαστήριο πως είναι συντονίστρια εταιρικών εκδηλώσεων, ενώ κάποτε ήταν παρουσιάστρια της εκπομπής «Snow Time» στο «ESPN» και βοήθησε στην δημιουργία ενός διάσημου θερέτρου για σκι στην Αργεντινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου