Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Στοιχεία στα εντάλματα σύλληψης των F. Dulos και M. Troconis για την εξαφάνιση της J. Dulos


Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2019, Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ


O ομογενής Φώτης Ντούλος (Fotis Dulos) στο δικαστήριο. (Tyler Sizemore/Hearst Connecticut Media via AP, Pool)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Νέα στοιχεία έφεραν στην επιφάνεια τα εντάλματα για την σύλληψη του Φώτη Ντούλου (Fotis Dulos) και της Μισέλ Τροκόνη (Michelle Troconis), οι οποίοι κατηγορούνται πως παραποίησαν στοιχεία και παρεμπόδισαν την έρευνα για την υπόθεση της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλου (Jennifer Dulos) στις 24 Μαΐου, στο Νιου Καναάν του Κονέκτικατ.
Στο σπίτι της 50χρονης αγνοούμενης, μητέρας πέντε παιδιών, βρέθηκαν ίχνη από το αίμα της σε ρούχα και άλλα αντικείμενα σε διάφορα μέρη, ενώ κάμερα έχει καταγράψει δύο ανθρώπους, οι οποίοι ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά του 51χρονου ομογενή και της 44χρονης μνηστής του, να πετούν σακούλες σε κάδους απορριμμάτων, γράφουν οι Michael Gold και Cheryl P. Weinstock στη «New York Times».

H Michelle C. Troconis (Tyler Sizemore/Hearst Connecticut Media via AP, Pool)

Σύμφωνα με τα εντάλματα, τα οποία ήρθαν στη δημοσιότητα την Δευτέρα, βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στοιχεία που δείχνουν πως υπήρξε προσπάθεια καθαρισμού τους, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί «να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως διαδραματίστηκε σοβαρή επίθεση με φυσικούς όρους και πως η Τζένιφερ Ντούλου ήταν το φερόμενο θύμα», όπως έγραψαν οι αστυνομικοί στα εντάλματα.
Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του Νιου Καναάν, ένα πλούσιο προάστιο της πόλης της Νέας Υόρκης, περίπου 60 μίλια μακριά από το επίσης εύρωστο προάστιο του Χάρτφορντ, στο οποίο βρίσκεται το σπίτι που διέμεναν ο Φώτης Ντούλος και η μνηστή του και από το οποίο είχαν φύγει πριν δύο χρόνια η Τζένιφερ Ντούλου με τα πέντε παιδιά της.
Οπως γράφει η «New York Times», οι Αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες, στο οποίο διακρίνεται ένας άντρας και μία γυναίκα μέσα σε ένα φορτηγάκι που είναι ίδιο με εκείνο του Ντούλου και φαίνεται να σταματάει πάνω από 30 φορές σε κάδους απορριμμάτων σε απόσταση 4 χιλιομέτρων στο Χάρτφορντ και οι επιβάτες να εναποθέτουν εντός τους σακούλες απορριμμάτων.
Την Τρίτη, σύμφωνα με δημοσίευμα του «ABC News», η Αστυνομία του Νιου Καναάν ζητούσε από κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από τις 22 έως τις 25 Μαϊου, καθώς θεωρούν πως θα την βοηθήσει στην έρευνά της.

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε μπορεί το φερόμενο έγκλημα να συνέβη και αναζητούν το υλικό των καμερών για να διαλευκάνουν την υπόθεση.
Ο Φώτης Ντούλος και η Μισέλ Τροκόνη οδηγήθηκαν για πρώτη φορά στο Ανώτερο Δικαστήριο του Νόργουοκ την Δευτέρα και θα παρουσιαστούν και πάλι στις 11 Ιουνίου, ανέφερε σε δημοσίευμά του το «Associated Press».
H Μισέλ Τροκόνη δήλωσε στο δικαστήριο πως είναι συντονίστρια εταιρικών εκδηλώσεων, ενώ κάποτε ήταν παρουσιάστρια της εκπομπής «Snow Time» στο «ESPN» και βοήθησε στην δημιουργία ενός διάσημου θερέτρου για σκι στην Αργεντινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου