Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Cheebab: Ο χορτοφαγικός γύρος που έχει τρελάνει ακόμη και κρεατοφάγους


Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2019




Η vegetarian διατροφή είναι αναμφίβολα από τις επικρατέστερες διατροφικές τάσεις των τελευταίων ετών, με όλο και περισσότερους να απαρνιούνται οριστικά οποιοδήποτε ζωικό προϊόν. Οι επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης εκμεταλλεύονται όλο και περισσότερο τη ζήτηση για vegetarian πιάτα και σκαρφίζονται διαρκώς νέους τρόπους να μετατρέψουν αγαπημένα κρεατοφαγικά πιάτα σε χορτοφαγικές λιχουδιές.
Τρανό παράδειγμα η εταιρία Natürli στην Ζυρίχη, η οποία πρόσφατα διέθεσε στην αγορά έναν πρωτοποριακό χορτοφαγικό γύρο, τον Cheebab, που έχει τρελάνει πια ντόπιους και τουρίστες. Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν, ο γύρος αυτός δεν φτιάχνεται από μανιτάρια ή κιμά σόγιας. Φτιάχνεται από τρία είδη τυριών: τσένταρ, χαλούμι και ελβετικό τυρί.
Πολλές φωτογραφίες του κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες και οι χρήστες του διαδικτύου έχουν ποικίλες απόψεις. Πολλοί λάτρεις του τυριού δείχνουν ενθουσιασμένοι με τη νέα αυτή τυρένια απόλαυση, πολλοί χορτοφάγοι χαίρονται που θα μπορούν πάλι να απολαύσουν ένα σουβλάκι, ενώ αρκετοί κρεατοφάγοι θεωρούν πως η ύπαρξη χορτοφαγικού γύρου αποτελεί ιεροσυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου