Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Cheebab: Ο χορτοφαγικός γύρος που έχει τρελάνει ακόμη και κρεατοφάγους


Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2019
Η vegetarian διατροφή είναι αναμφίβολα από τις επικρατέστερες διατροφικές τάσεις των τελευταίων ετών, με όλο και περισσότερους να απαρνιούνται οριστικά οποιοδήποτε ζωικό προϊόν. Οι επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης εκμεταλλεύονται όλο και περισσότερο τη ζήτηση για vegetarian πιάτα και σκαρφίζονται διαρκώς νέους τρόπους να μετατρέψουν αγαπημένα κρεατοφαγικά πιάτα σε χορτοφαγικές λιχουδιές.
Τρανό παράδειγμα η εταιρία Natürli στην Ζυρίχη, η οποία πρόσφατα διέθεσε στην αγορά έναν πρωτοποριακό χορτοφαγικό γύρο, τον Cheebab, που έχει τρελάνει πια ντόπιους και τουρίστες. Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν, ο γύρος αυτός δεν φτιάχνεται από μανιτάρια ή κιμά σόγιας. Φτιάχνεται από τρία είδη τυριών: τσένταρ, χαλούμι και ελβετικό τυρί.
Πολλές φωτογραφίες του κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες και οι χρήστες του διαδικτύου έχουν ποικίλες απόψεις. Πολλοί λάτρεις του τυριού δείχνουν ενθουσιασμένοι με τη νέα αυτή τυρένια απόλαυση, πολλοί χορτοφάγοι χαίρονται που θα μπορούν πάλι να απολαύσουν ένα σουβλάκι, ενώ αρκετοί κρεατοφάγοι θεωρούν πως η ύπαρξη χορτοφαγικού γύρου αποτελεί ιεροσυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου