Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Cheebab: Ο χορτοφαγικός γύρος που έχει τρελάνει ακόμη και κρεατοφάγους


Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2019
Η vegetarian διατροφή είναι αναμφίβολα από τις επικρατέστερες διατροφικές τάσεις των τελευταίων ετών, με όλο και περισσότερους να απαρνιούνται οριστικά οποιοδήποτε ζωικό προϊόν. Οι επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης εκμεταλλεύονται όλο και περισσότερο τη ζήτηση για vegetarian πιάτα και σκαρφίζονται διαρκώς νέους τρόπους να μετατρέψουν αγαπημένα κρεατοφαγικά πιάτα σε χορτοφαγικές λιχουδιές.
Τρανό παράδειγμα η εταιρία Natürli στην Ζυρίχη, η οποία πρόσφατα διέθεσε στην αγορά έναν πρωτοποριακό χορτοφαγικό γύρο, τον Cheebab, που έχει τρελάνει πια ντόπιους και τουρίστες. Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν, ο γύρος αυτός δεν φτιάχνεται από μανιτάρια ή κιμά σόγιας. Φτιάχνεται από τρία είδη τυριών: τσένταρ, χαλούμι και ελβετικό τυρί.
Πολλές φωτογραφίες του κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες και οι χρήστες του διαδικτύου έχουν ποικίλες απόψεις. Πολλοί λάτρεις του τυριού δείχνουν ενθουσιασμένοι με τη νέα αυτή τυρένια απόλαυση, πολλοί χορτοφάγοι χαίρονται που θα μπορούν πάλι να απολαύσουν ένα σουβλάκι, ενώ αρκετοί κρεατοφάγοι θεωρούν πως η ύπαρξη χορτοφαγικού γύρου αποτελεί ιεροσυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου