Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Παγώνει τις μετατάξεις ο Τσίπρας μετά τις αντιδράσεις


Θα του λέει… «Νίκο μας πιάσανε…» 
Όλοι το ίδιο;  «Και συ λαέ βασανισμένε… βάλε κρεμάλα, πήδα από την ταράτσα, πάρε δηλητήριο...»  
Για να δούμε τι θα γίνει τον άλλο μήνα… στις 7/7/19


Την αναστολή της διαδικασίας των μετατάξεων ζήτησε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός, σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση «παρά το γεγονός ότι ήταν καθόλα νόμιμη, διαφανής και με διακομματική συναίνεση» καθώς «αξιοποιήθηκε από τη ΝΔ για να δημιουργηθούν εντυπώσεις σε ένα κρεσέντο πολιτικής σκοπιμότητας».
Κατά τη συνομιλία των δύο ανδρών, αποφασίστηκε από κοινού, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, να προβεί στις σχετικές δηλώσεις ο πρόεδρος της Βουλής.
Σημειώνεται, πως λίγες ώρες πριν, την παραίτησή της από το Ίδρυμα της Βουλής υπέβαλε η Α.Α., θυγατέρα της διευθύντριας του Γενικού Γραμματέα της Βουλής. Η Α.Α. ήταν υπάλληλος ΙΔΟΧ διάρκειας εντός έτους στο Ίδρυμα.
Ομοίως, παραίτηση υπέβαλε και η Μ.Λ.Σ., θυγατέρα της προϊσταμένης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, υπάλληλος ΙΔΟΧ διάρκειας ενός έτους στο Ίδρυμα της Βουλής.
Όπως έγινε γνωστό, και οι δύο υπέβαλαν παραίτηση για λόγους ευθιξίας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι δύο αποφάσεις πρόσληψης είχαν υπογραφεί στις 31 Μαΐου 2019 από την πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, Νίκη Μαρωνίτη.
πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου