Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Εκλογές στην Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, Νέας Αγγλίας

Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2019

Σήμερα στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, στις 7:30μμ θα γίνουν Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας καθώς και τις θέσεις των Ελεγκτών.
Δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεστε έχουν όλοι -ες οι αντιπρόσωποι που τα Σωματεία τους είναι μέλη της Ομοσπονδίας και είναι οικονομικώς τακτοποιημένα (Μέχρι 3 αντιπρόσωποι από κάθε Σύλλογο).  Εάν κάποιος αντιπρόσωπος Συλλόγου δεν είναι παρόν/παρούσα το αναπληρωματικό μέλος του Συλλόγου Σωματείου που είναι εγγεγραμμένο μπορεί να λάβει μέρος στις εκλογές.  Σύμφωνα με το καταστατικό ο κατάλογος των αντιπροσώπων είναι βάσει της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης στην οποία συμμετείχε το Σωματείο σου ή διορθώσεις που έγιναν από το Σωματείο σας μέχρι και την τελευταία Γενική Συνέλευση η οποία έγινε τον Μάϊο του 2019. 
Σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας στο Δ.Σ μπορούν να είναι μέχρι 3 (τρία) μέλη από το ίδιο Σωματείο, εφ’ όσον εκλεγούν.
Σας παρακαλούμε να επικοινωνήστε και με τους άλλους αντιπροσώπους του Σωματείου σας και να παραβρεθείτε στην υψίστης σημασίας διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου